Fran López, un dels cuiners estel·lars de la casa, confecciona un sopar d’alta cuina al Time Out Market perquè celebreu com cal l'any d'aniversari del market amb nosaltres. Els dimarts de juliol, el xef reconegut amb una estrella Michelin, presenta un menú tancat per llepar-se els dits per només 35 euros. Inclou una beguda i 4 plats que us deixaran amb ganes de més.
Veniu al Time Out Market cada dimarts de juliol (dies 1, 8, 15, 23 i 29), a partir de les 20 h, per gaudir-lo. Només cal que reserveu gratuïtament i, quan arribeu, us asseieu on més un plagui!
Menú tancat:
-
Aperitius:
-
Xatonada sobre pell inflada de bacallà
-
Ostra amb capipota o sam d’amanida Cèsar
-
Falsa burratina
-
-
Primer plat:
-
Ravioli obert de carpaccio de gambes
-
-
Segon plat:
-
Xai melós lacat amb el seu propi suc
-
-
Postres:
-
Escuma de crema catalana
-
Una experiència de luxe, assequible i front al de Barcelona, que pot ser que coincideixi amb alguna de les activitats gratuïtes que programem. Amb qui t’hi apuntes? Com que bufem la nostra primera espelma, encara hi haurà més sorpreses al juliol... Estigueu atents!