Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Blaster Disaster
© Nasty GarageDJ Stile @ Blaster Disaster

3 motius per descobrir la festa Blaster Disaster

La sala Apolo ha decidit que durant les nits de dimarts d’aquest estiu no ha de dormir ningú, i engeguen una ‘party’ de hip hop i R&B que eixampla la seva programació i promet ser explosiva

Time Out en col·laboració amb Sala Apolo
Publicitat

El hip hop està de moda, ja fa anys que és la nova música pop, i la sala Apolo i la gent de la promotora Nasty Garage –que també ens porten les festes Nasty Mondays, Cupcake i moltes altres– saben perfectament que les nits més calentes reclamen ritmes urbans per agitar el cap i el cul. Durant tots els dimarts de juliol i l’agost, la nova festa Blaster Disaster substitueix els Crappy Tuesdays a la sala gran, tot al voltant de la cultura hip hop i R&B, inspirada en els anys 80, però amb la millor música de l’actualitat. Val la pena descobrir-la? I tant que si. Aquí tens tres motius.

1. Els caps de setmana estan sobrevalorats

Per dissenyar la seva programació, la sala Apolo treballa amb diferents promotores. Una és pròpia, amb altres fan concerts, les nits de divendres i dissabte són per a Nitsa, i entre setmana les millors festes les programa Nasty Garage. I el que han fet durant tots aquests anys és donar-nos arguments per pensar que els caps de setmana estan sobrevalorats, i que si tens l’oportunitat –ara a l’estiu, que no tens classes, o fas vacances– val la pena sortir en dilluns o dimarts: ambient més exclusiu, disbauxa més concentrada, i música molt més lliure. Si Crappy Tuesdays era una festa a mida per noctàmbuls i jovent bohemi, Blaster Disaster només canvia la selecció musical: la filosofia i l’energia són la mateixa.

2. Sonaran ‘bangers’ sense descans

En el lèxic de la música de ball, i molt en particular en el hip hop, un ‘banger’ és una cançó que et fa moure el cap de manera frenètica. És un èxit infal·lible amb el qual es trenquen totes les teves defenses i et capfiques decididament a la pista de ball, i ho dones tot ballant, xisclant i compartint l’eufòria amb la gent al teu voltant. Bé, la festa Blaster Disaster és una cadena inesgotable de hits, el millor del hip hop més dur i estimulant de tots els temps –des de Wu Tang Clan a Kendrick Lamar, vella i nova escola reunides sota el mateix sostre–, servit pel DJ resident DJ Stile.

3. És un esdeveniment social

Una de les claus de l’èxit de les festes de Nasty Garage és que es crea una comunitat al seu voltant. Entre setmana només pots sortir si tens una feina flexible, o molt temps lliure, i això exclou la gent que no pot, o no s’atreveix a trencar la rutina. Així que les festes giren al voltant d’una elit d’aus nocturnes –a les quals podríem donar el títol oficiós d’influencers– que atreuen un públic similar, que va a passar-s’ho bé, però també a conèixer gent amb històries extravagants, amb aspectes sorprenents, i a sortir a les fotos. Aquestes festes són un esdeveniment social on hi ha el públic que crea tendència –un dels padrins de Blaster Disaster és el fotògraf Enzo Iriarte–, i que cal estar-hi per entendre de veritat on recau tota la seva força. I el més important: tu també pots formar part d’aquesta comunitat, l’elit és gran i ningú queda exclòs.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat