Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
David Lloyd Club Turó
David Lloyd Club Turó

6 activitats ideals per sentir-se bé a David Lloyd Club Turó

El club esportiu de la Diagonal, just a l'entrada de Barcelona, ​​és un dels millors espais per fer esport, socialitzar i sentir-se bé, ja sigui anant sols o en família

Time Out en col·laboració amb David Lloyd Club
Publicitat

Mantenir-se en forma és un aspecte cada cop més important de la vida moderna, sobretot a les ciutats, on el ritme de vida ens acostuma a portar per camins que podrien fer malbé la nostra salut. Des de fa temps s'ha ampliat vertiginosament l'oferta de tot allò relacionat amb el wellness: gimnasos, sessions de ioga, spas… Cada persona és un món, i no tots busquem el mateix. Però de la mateixa manera que hi ha gent que només necessita una cinta per córrer, una piscina per nedar o un banc per fer peses, també hi ha clients més exigents que busquen quelcom més complet, i aquí és on David Lloyd Club Turó té un paper important, perquè no estem parlant d'un gimnàs sense més ni més, sinó d'un club social on es té cura tant de la salut física com la mental. O dit d´una altra manera: amb la teva matrícula no només obtens els beneficis d´un gimnàs, sinó les d´un club esportiu amb àrees de descans, reunions i restauració on poder passar bona part del dia amb total tranquil·litat. Tot això sense sortir de Barcelona, ​​en un entorn segur, i amb totes les comoditats.

David Lloyd Club Turó és un club ideal tant per venir de manera individual com per organitzar el temps en parella o amb la resta de la família. Per exemple, hi ha moltes activitats durant tota la jornada, i algunes fins i tot estan adaptades als nens, per si veniu amb fills: de vegades, la cura dels més petits obliga a sacrificar les hores per a l'esport, però això, com es pot veure, té solució. A continuació, us detallem sis activitats molt atractives de David Lloyd Club Turó, tant per a entrenaments en solitari com en família.

Pàdel i tennis per a tots
David Lloyd Club Turó

1. Pàdel i tennis per a tots

Els esports de raqueta són el gran atractiu de David Lloyd Club Turó. L'espai compta amb 12 pistes de pàdel i 12 de tennis –de les quals una és ràpida i la resta de terra batuda–, així que és un lloc ideal per venir a jugar un partit amb amics, per millorar la nostra tècnica o fins i tot per iniciar-nos. Les activitats relacionades amb el tennis i el pàdel es mantenen durant tot l´any, i és una opció interessant per gaudir amb tota la família, jugant partits de dobles.

Battlebox en família
David Lloyd Club Turó

2. Battlebox en família

El Battlebox és un sistema d'entrenament integral on es combinen diferents proves per desenvolupar la velocitat, força, coordinació i resistència cardiovascular, molt semblant al crossfit, i que es practica a exteriors. Una de les característiques interessants de Battlebox és que, a més, permet una versió més lleugera per fer en família, Battlebox Play, on els nens de a partir de 8 anys treballaran equilibri, agilitat i velocitat de forma divertida juntament amb la seva família.

Entreteniment per a nens a DL Kids
David Lloyd Club Turó

3. Entreteniment per a nens a DL Kids

David Lloyd Club Turó vol ser un espai que ajudi a la conciliació familiar, ja que sovint ens passa que hem de sacrificar les hores de gimnàs perquè tenim fills a càrrec nostre que no podem deixar d'atendre. Per això, hi ha un programa específic d'activitats per a nens adaptades per franges d'edat, per què es diverteixin mentre dediques el temps necessari a nedar, córrer, pedalar o donar la teva classe de ioga. La zona exclusiva DL Kids té tres sales interiors i un parc infantil, oberta totes les tardes de dilluns a divendres i caps de setmana de les 10.00 a les 17.00 hores. I sens dubte no s’avorriran, perquè podran jugar amb altres nens.

Gimnàs i zona d'aigües
David Lloyd Club Turó

4. Gimnàs i zona d'aigües

David Lloyd Club Turó no és un gimnàs únicament, però per descomptat inclou un gym molt complet amb totes les zones necessàries per fer cardio, bicicleta, peses, córrer a la cinta, fer estiraments… I, com no pot ser d'una altra manera, després del temps d'exercici, ve el temps de relaxació a la zona d'aigües, on podreu desconnectar a un jacuzzi, a la sauna, prendre un bany de vapor o ficar-vos en una piscina d'aigua freda.

Treball al club social
David Lloyd Club Turó

5. Treball al club social

Les instal·lacions del club estan pensades per a que no us hagueu de preocupar pels horaris. No cal que començar l'exercici només arribar-hi: es pot passar tot un matí, o tota una tarda, esmorzant, fent classes relaxants de ioga, treballant... i quan arribi el moment, també fent exercici. Pot ser el teu lloc de descans, de feina i de pràctica esportiva, tot en un, i tot el mateix dia.

Sentir-se bé a qualsevol hora
David Lloyd Club Turó

6. Sentir-se bé a qualsevol hora

El benestar és important al club, i per això hi ha zones i serveis de fisioteràpia, osteopatia i piscina climatitzada, a més dels salons socials on poder llegir, treballar o reunir-vos amb amics, clients o familiars. Però el més important és que aquest benestar el podeu obtenir a qualsevol hora del dia, ja sigui en forma d'una classe de ioga o una visita mèdica concertada.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat