0 M'encanta
Guarda-ho

Ajuda'ns a millorar

Amb les teves suggerències i comentaris, farem un lloc web molt més complet i millor

Has vist al nostre web un restaurant que ha tancat? La descripció del teu local no es correspon amb els canvis que heu fet? Creus que hi ha alguna cosa que no funciona o tens un suggeriment d'un article? Explica'ns-ho!

Envia'ns un e-mail a redaccio@timeout.cat o directament al coordinador de cada secció.

Comentaris

7 comments
alfred b

com puc posar un dia per exemple dijous dia 6 d'abril i saber que es fa aquell dia 

Montse L

Booon dia,

Sóc de les de l'época dels 80's, el món corre molt ràpid i no arribo a posar-me al dia amb tot el que es cou! per això us dono mooltes gràcies pels vostres consells i suggeriments d'entreteniment, que segueixo al peu de la lletra, però ara... tinc mascota!

Podrìeu fer un apartat amb suggeriments també per a fer amb gossos? Merci!

Adriano T

Hola.

Me gustaria de hacer un pequeño comentário sobre la última publicación acerca de los bares y restaurante brasileños. Time out tiene está muy bién conceituada tmb en esta comunidad, por esto no entiendo yo y gran maioria deste publico como no salio el bar-restaurante Manga Rosa. Llevan casi 10 años en esto y ellos en nuestro pensamiento són uno de los poquitos locales de "fuera" que entienden como funcionan esta "ciutat"... consiguen cojer la colinária española mezclarla con la brasileña y hacer algo inovador. Fusion de verdad. La muqueca brasileña que en Brasil se sirven en tejas, aqui la colocan en tejas de calçots. La coxinha, la "croqueta" más popular conocida en todo el mundo, colocaran un palito y la venderan como pincho. Lo más increible es que su publico más grande eran los españoles. Pasaran de vender 200 unidades mes a más de 2500 unds. Pues esto pasad un dia por este restaurante y sabrá de lo que hablamos para la próxima publi sobre Brasil.

Saludos!!

Marta C

En la ressenya "Les rebaixes més còmodes" hi diu:

"Alguns trucs bàsics

No us estem desvetllant el secret de l'eterna joventut..."

http://www.timeout.cat/barcelona/ca/botigues/6-maneres-dagilitzar-les-vostres-compres-durant-les-rebaixes?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=12012017


Caldria dir "desvelant", que vol dir:

v tr 1 Llevar el vel, descobrir (una cosa coberta amb un vel). 

2 fig Descobrir, revelar, quelcom que estava amagat.


Desvetllar vol dir: 

v 1 tr Treure la son. Tenia son i he pres una tassa de cafè perquè em desvetllés. 

pron Perdre la son. Així que el desperten es desvetlla. 

tr fig Estimular, suscitar. Desvetllar l'interès.

Neus A

Potser podríeu afegir la opció de compartir l'event per whatapps? ;-)


Chal-ly R

Si us plau, teniu més  cura del "català" que feu servir. En realitat és castellà catalanitzat. "Registra-t'hi", "Connectar-s'hi"... Què teniu en contra dels pronoms febles? No ho entenc.

Jofre P

En la descripció de The Black Lion, l'opinó dels usuaris només hi ha un comentari i crec que no correspon a el local del que parlen, parlen de comida Peruana i la veritat com que no. Agrairiem que s'arregles, gracies.