Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Animac a Barcelona
Animac

Animac a Barcelona

5 joies del festival d'animació de Lleida que es projecten al CCCB

Advertising

Coincidint amb La Mercè, el 21, 22 i 24 de setembre ANIMAC Camina presenta un tast de les obres que es van poder veure a la darrera edició del festival de Lleida. A més de l'apartat per a adults, dins del Petit Animac Camina trobareu aquestes cinc joies per a tota la família. 

Fantastic Flying Books...
©Moonbot Studios

The Fantastic Flying Books of Mr. Morris Lessmore

15 minuts que valen un Oscar. El curt de William Joyce i Brandon Olenburg, que va ser guardonat amb l'estatueta com a millor curt d'animació, s'inspira en l'huracà Katrina, el cinema de Buster Keaton i el clàssic 'El Mag d'Oz'. No us perdeu aquesta història d'amor entre els llibres i les persones, tota una al·legoria de la força curativa dels relats.

Grand Prix
©Stop Motion

Grand Prix

Els titelles i l'stop motion són les especialitats de l'estudi I + G Stop Motion. Al CCCB projectaran el seu 'Grand Prix', una animació sobre rodes. Blas, Ivan i Héctor ja són als seus llocs i tot és a punt per començar, però...

Advertising
Krake
©Regina Welker

Krake

Sota els cabells la nena amaga un secret. Un secret de color lila, amb tentacles, que creix i creix sense aturador. I el que comença com una amistat entre Krake i la protagonista
s'acaba convertit en un intens maldecap. Aquest és el minifilm de Regina Welker.
Fear of Flying
©Conor Finnegan

Fear of Flying

Reconegut com el millor film d'animació del LA Shorts Fest 2012, la pel·lícula de Conor Finnegan conta la història d'un ocell que, temerós de volar, a l'hivern decideix no emigrar cap al sud.

Advertising
Shave it
©3DAR

Shave it

No imaginem de què és capaç un mico amb una màquina d'afaitar, però 'Shave it', el film argentí de Jorge Tereso i Fernando Maldonado, sí. Mentre els buldòzers es carreguen la vegetació de la selva, el mamífer decideix emprendre un viatge fins a la ciutat, on escalarà posicions i acabarà convertit en polític de primer ordre.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising