Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Meva Teva

El més petit de tots 2015

Els espectacles del festival que veurem al Mercat de les Flors

Escrit per
Maria Junyent
Publicitat

Des de fa 11 anys, el festival El més petit de tots es dedica a formar espectadors. En concret, apropant-nos espectacles d'arts escèniques de tot el món destinats al públic d'entre 0 i 5 anys. Els espectacles programats passaran per deu teatres de Sabadell, Sant Cugat, Tarragona, Olot, Lleida, Tordera, Igualada, Granollers i Benicàssim i Barcelona. Al Mercat de les Flors, l'escenari barceloní del festival s'hi podran veure cinc espectacles 'Meva Teva', 'Wanikan', '¿Cual es mi nombre...?','Little Night' i 'Dans les pils de mes rêves'.

Els espectacles

 • Nens
 • Performance

Les paraules són el fil conductor de '¿Cuál es mi nombre...?', un relat explicat a través de la dansa amb el qual la companyia andalusa DA.TE Danza ha guanyat el premi FETEN 2015 –Fira Europea de Teatre per a Nens i Nenes– al millor espectacle de primera infància. Un must del festival, vaja. De 2 a 5 anys.

El més petit de tots 2015: Wanikan
 • Nens
 • Performance

Els de la companyia belga 4HOOG, especialitzada en teatre infantil, saben que un jersei no és només un jersei. Que pot ser una aranya, una trampa, un monstre i tot allò que la imaginació es proposi. 'Wanikan' és joc en estat pur; un món que beu del surrealisme i l’absurd on res és el que sembla ni sembla el que és. Tot, però, fa riure pels descosits. De 2 a 5 anys.

Publicitat
El més petit de tots 2015: Little night
 • Nens
 • Performance

Els d’Imaginart diuen que fan 'projectes escènics singulars' i és veritat. 'Little night' és un espai concebut perquè els més menuts explorin la creativitat sobre un terra-pantalla interactiu sobre el qual es projecta un món fantàstic fet d’imatges suggeridores. Els únics protagonistes són els nadons del públic i els adults que els acompanyen.  De 18 mesos a 3 anys.

El més petit de tots 2015: Meva Teva
 • Nens
 • Performance

La Gemma Palet, psicopedagoga, dansaterapeuta, graduada en dansa per a mestres i postgraduada en expressió, comunicació i llenguatges, imparteix 'Meva Teva'; un taller intergeneracional per explorar les possibilitats de relació que obre la dansa. Aquí per comunicar-se no calen paraules. De 4 mesos a 2 anys.

Publicitat
El més petit de tots 2015: Dans les plis de mes rêves
 • Nens
 • Performance

La companyia francesa Charabia, fundada el 2003 per Mathilde Lechat, construeix espectacles a partir de la veu, la música i els espais singulars. A 'Dans les plis de mes rêves' ('En els plecs dels meus somnis') Lechat juga acompanyada per instruments indis, percussió i altres objectes sonors a la recerca de la sonoritat del ventre matern. De 6 mesos a 3 anys.

Recomanat
  També t'agradarà
   Publicitat