Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El més petit de tots 2015

El més petit de tots 2015

Els espectacles del festival que veurem al Mercat de les Flors

Meva Teva
Per Maria Junyent |
Advertising

Des de fa 11 anys, el festival El més petit de tots es dedica a formar espectadors. En concret, apropant-nos espectacles d'arts escèniques de tot el món destinats al públic d'entre 0 i 5 anys. Els espectacles programats passaran per deu teatres de Sabadell, Sant Cugat, Tarragona, Olot, Lleida, Tordera, Igualada, Granollers i Benicàssim i Barcelona. Al Mercat de les Flors, l'escenari barceloní del festival s'hi podran veure cinc espectacles 'Meva Teva', 'Wanikan', '¿Cual es mi nombre...?','Little Night' i 'Dans les pils de mes rêves'.

Els espectacles

DateDanza (Cuál es mi nombre)
JAC
Nens, Performance

El més petit de tots 2015: ¿Cuál es mi nombre...?

Les paraules són el fil conductor de '¿Cuál es mi nombre...?', un relat explicat a través de la dansa amb el qual la companyia andalusa DA.TE Danza ha guanyat el premi FETEN 2015 –Fira Europea de Teatre per a Nens i Nenes– al millor espectacle de primera infància. Un must del festival, vaja. De 2 a 5 anys.

Nens, Performance

El més petit de tots 2015: Wanikan

Els de la companyia belga 4HOOG, especialitzada en teatre infantil, saben que un jersei no és només un jersei. Que pot ser una aranya, una trampa, un monstre i tot allò que la imaginació es proposi. 'Wanikan' és joc en estat pur; un món que beu del surrealisme i l’absurd on res és el que sembla ni sembla el que és. Tot, però, fa riure pels descosits. De 2 a 5 anys.

Advertising
Nens, Performance

El més petit de tots 2015: Little night

Els d’Imaginart diuen que fan 'projectes escènics singulars' i és veritat. 'Little night' és un espai concebut perquè els més menuts explorin la creativitat sobre un terra-pantalla interactiu sobre el qual es projecta un món fantàstic fet d’imatges suggeridores. Els únics protagonistes són els nadons del públic i els adults que els acompanyen.  De 18 mesos a 3 anys.

Nens, Performance

El més petit de tots 2015: Meva Teva

La Gemma Palet, psicopedagoga, dansaterapeuta, graduada en dansa per a mestres i postgraduada en expressió, comunicació i llenguatges, imparteix 'Meva Teva'; un taller intergeneracional per explorar les possibilitats de relació que obre la dansa. Aquí per comunicar-se no calen paraules. De 4 mesos a 2 anys.

Advertising
Nens, Performance

El més petit de tots 2015: Dans les plis de mes rêves

La companyia francesa Charabia, fundada el 2003 per Mathilde Lechat, construeix espectacles a partir de la veu, la música i els espais singulars. A 'Dans les plis de mes rêves' ('En els plecs dels meus somnis') Lechat juga acompanyada per instruments indis, percussió i altres objectes sonors a la recerca de la sonoritat del ventre matern. De 6 mesos a 3 anys.

Advertising