Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Petits grans llibres infantils per a l'estiu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Aquest llibre l'escrius tu

Petits grans llibres infantils per a l'estiu

Una selecció de quaderns d'exercicis, llibres de dibuixos i altres diversions sobre paper per als més petits

Per Maria Junyent
Advertising

L'estiu no és estiu del tot sense un llibre d'exercicis per emplenar abans de tornar de vacances. Passar els dies a la platja està molt bé durant una o dues setmanes, però a la tercera, quan ja estem farts de saltar onades i construir castells de sorra, els dies es fan eterns. Aquí va una tria de llibres de jocs, de dibuixos i d'endevinalles per entretenir als petits de la casa. Ja heu triat el vostre?

El Patufet

El Patufet. Quadern d'activitats

Qui no plora...no mama. Això és l’esforç fet quadern d’activitats. Si voleu que en patufet es mengi una crema catalana, abans haureu de creuar un laberint. Si voleu un tall de coca, haureu de resoldre una regla de tres amb pinyons, crema i fruites. I així amb una trentena d’exercicis. L’enginy aplicat a la tradició. A partir de 7 anys.

'El Patufet. Quadern d’activitats'. Roger Roig. Cossetània Edicions. 7,45 euros.

Art. Deixa la teva empremta

Art. Deixa la teva empremta

Deixeu els llapis a la seva capsa; els pinzells, secs: l’art és als vostres dits, literalment. Aquesta joguina de Coco Books proposa omplir una sèrie d’escenes amb molta imaginació i els dits tacats de tinta. Mares i pares, poseu en marxa la rentadora.  A partir de 7 anys.

'Art. Deixa la teva empremta'. Marion Deuchars. Coco Books. 14,80 euros.

Advertising
Aquest llibre l'escrius tu

Aquest llibre l'escrius tu

El subtítol d’aquest llibre diu: 78 reptes d’escriptura creativa. D’entre els exercicis que proposa, n’hi ha de tan originals com olorar un pet propi i descriure’l o pensar què diria aquella llimona florida a la nevera si pogués parlar. A partir de 12 anys.

'Aquest llibre l’escrius tu'. Carlos García Miranda. Fanbooks. 12,95 euros.

El llibre de les endevinalles 1

El llibre de les endevinalles 1

Si no voleu que el vostre futur en matèria d’endevinalles es limiti a desxifrar el complex enigma que diu “sembla or, plata no és”, poseu-hi solució amb un bon llibre com aquest. No patiu si no n’endevineu cap: els dibuixos són molt bonics. A partir de 6 anys.

'El llibre de les endevinalles 1'. Carme Alcoverro/Carmen Queralt. Barcanova. 9,90 euros.

Advertising
El libro de los garabatos

El libro de los garabatos

Si no podeu evitar guixar les vores de tot tros de paper que us passa per les mans, aquest és el vostre petit paradís. Sortiu-vos de la ratlla tant com vulgueu, pinteu mosques amb patins i lluitadors de sumo a dieta detox. A partir de 3 anys.

'El libro de los garabatos'. Los Krickelkrakels. Ed. Kókinos. 14,90 euros.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising