Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Bombay Sapphire

5 raons per descobrir The Art Room by Bombay Sapphire

Bombay Sapphire ha creat aquest obra d'art on podràs viure experiències amb cocteler Marc Álvarez, el dissenyador Mau Morgó, Eyesberg Studio i el pianista Francesco Tristano. És gratis! Time Out en col·laboració amb Bombay Sapphire.

Escrit per
Time Out Barcelona Editors
Publicitat

De l'1 al 2 d'abril el Convent dels Àngels, que pertany al MACBA, s'omplirà d'art, diversió i bons còctels. Atreviu-vos a entrar a The Art Room i prepareu-vos per viure una experiència inoblidable. A més és gratis! Aquí teniu 5 raons per entrar-hi!

És un espai efímer

1. És un espai efímer

El The Art Room és el resultat de la col·laboració de quatre artistes multidisciplinars que han construït un espai únic i efímer. A Barcelona, només en podreu gaudir 2 dies, el 1 i el 2 d'abril, així que correu a la plaça dels Àngels! Hi trobareu una fusió del món de l'art, la música, el disseny i la cocteleria.
La banda sonora la posa Francesco Tristano

2. La banda sonora la posa Francesco Tristano

Franceso Tristano és un dels grans noms de l'escena electrònica internacional. A Barcelona l'hem pogut veure en àmbits tan diferents com el Sónar i el Festival de Jazz. Aquest pianista triomfa arreu gràcies a la seva proposta que combina música contemporània i techno. Hi ha molts pianistes joves capaços de grans proeses exhibicionistes i virtuoses, però és difícil trobar un intèrpret amb una personalitat musical tan rotunda i original com la d'aquest jove luxemburguès. Imprescindible!
Publicitat
Miralls i llums

3. Miralls i llums

El dissenyador català Mau Morgó ha creat un autèntic joc de llums i miralls, que Tristano modificarà amb la seva música, inspirant-se en l'icònic safir de Bombay Sapphire. En aquesta estància, els reflexes es multipliquen i es combinen amb leds al ritme de la música per donar la sensació d'espai infinit.
Tecnologia punta

4. Tecnologia punta

Eyesberg Studio ha ideat una experiència audiovisual que recull els moviments dels assistents mitjançant el sistema Kinect. Aquest moviment es transforma en imatges que reflectiran els botànics i els procés d'elaboració de Bombay Sapphire. Vosaltres mateixos podreu crear els visuals!
Publicitat
 I per descomptat... còctels!

5.  I per descomptat... còctels!

La cocteleria de més alt nivell estarà representat per Marc Álvarez, bar manager dels restaurant d'Albert Adrià a Barcelona. Aquest 'bartender' de nivell serà l'encarregat de reinterpretar el Bombay Sapphire & tònic.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat