Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Premios Time Out
Arnau Abbey

Així és l'empresa que està darrere dels trofeus sostenibles dels Premis Time Out Cultura

Impressió 3D i materials naturals i biodegradables com el midó de blat, de blat de moro i de remolatxa: us expliquem per què hem triat a Mi Pequeña Fábrica per crear les nostres figures

Time Out en col·laboració amb Mi Pequeña Fábrica
Publicitat

A Time Out sempre ens ha mogut un propòsit: reconèixer a tots aquells agents que fan de les nostres ciutats un lloc per quedar-se, per gaudir i per viure. Els Premis Time Out Cultura 2023 -que van tenir lloc en la seva edició de Barcelona el passat 16 d'octubre i que se celebraran a Madrid el 23 del mateix mes- són la cristal·lització d'aquesta embranzida. Un moment de celebrar, validar i premiar a les iniciatives més destacades de l'any als entorns culturals de totes dues ciutats.

Aquesta perspectiva híper local i que mira pel nou, pel sostenible i per l'inclusiu també havia de ser present en el guardó que lliuréssim als guanyadors. No podia ser d'una altra forma. Per això, vam triar per fabricar-los a un productor que, des de Barcelona -encara que amb seu central a Salamanca- dugués a terme el concepte que teníem al cap. Són Mi Pequeña Fábrica, i us expliquem les raons que ens van portar a triar-los.

De la ciutat, per la ciutat
Arnau Abbey

De la ciutat, per la ciutat

El nostre amor pel que és local és una cosa transversal a Time Out i, per descomptat, als nostres premis. Des dels projectes reconeguts fins als productes servits als nostres convidats i convidades, tot ha estat triat sota aquest prisma, i el guardó que cadascun dels premiats s'ha emportat a casa a Barcelona (i s'emportarà a Madrid) també ha partit d'aquest enfocament. Per això, els premis s'han plantejat a Barcelona, i l'empresa responsable, Mi Pequeña Fábrica, ha treballat des de la seva seu a Salamanca per a fer possible el nostre objectiu. Una forma de que les persones guardonades s'emportin un trosset del nostre enfocament més enllà del nostre nom.

Sostenibilitat per bandera
Arnau Abbey

Sostenibilitat per bandera

Un dels objectius principals per part nostra ha estat crear un guardó que romangués en el record (i en la prestatgeria) de cadascun dels guanyadors, però que no generés un impacte negatiu en l'entorn. Per això, Mi Pequeña Fábrica ens van semblar els 'partner in crime' ideals: són una de les majors granges d'impressió 3D de la península, amb més de 300 impressores, i els seus trofeus són sostenibles i 99% biodegradables, ja que es fabriquen a partir de filament obtingut de recursos naturals com el midó extret del blat, el blat de moro o la remolatxa.

Nosaltres vam triar, com no podia ser d'una altra forma, el nostre logo, una representació cent per cent recognoscible, però la veritat és que es poden fer realitat un munt d'idees: medalles, plaques commemoratives, marxandatge personalitzat... si doneu un cop d'ull a la seva pàgina web, podreu veure altres exemples molt top del seu treball per a clients tan top com la Kings League o el programa Gran Premi. Una forma perfecta de quedar-se al record generant impacte zero al planeta.

Els amos de cada guardó
Arnau Abbey

Els amos de cada guardó

Cadascun d'aquests guardons, produïts entre Barcelona i Salamanca, tenen ja un amo a Barcelona i estan escalfant motors per tenir-lo a Madrid. A la ciutat comtal s'han premiat projectes diversos com La Calòrica, amb el reconeixement major (Premi Time Out Barcelona 2023) i un enfocament basat en temes transcendentals com la corrupció de la democràcia o el canvi climàtic. És un exemple, però hi ha deu: us deixem els enllaços perquè conegueu a tots els guanyadors a Barcelona i als nominats que esperen el torn dels seus guardons a Madrid. I si voleu saber més sobre Mi Pequeña Fábrica, us animem a visitar la seva pàgina web.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat