Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Amors cecs i petons impossibles

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

TV Boy
Moritz

Amors cecs i petons impossibles

No us perdeu aquesta exposició dedicada a l’artista urbà TVBoy: entre les obres hi ha la del petó entre Trump i el Papa!

Advertising

Els artistes urbans que han fet de l’street art una manera d’entendre i viure l’art ja no només exposen les seves obres als murs de les ciutats i altres espais públics: fa temps que, des d’un punt de vista internacional, van fer el salt a les galeries! S’han adaptat a altres suports i tècniques, més fàcils d’exhibir, i l’impacte de les obres és tan gran que fins i tot han entrat en el món del col·leccionisme. Alguns es cotitzen a preus astronòmics.

Entre els nostres artistes urbans més destacats es troba Salvatore Benintende, conegut com a TVBoy, nascut a Palerm però crescut artísticament als carrers de Barcelona des del 2005. La seva obra s’ha pogut veure a la Biennal de Venècia, al Padiglione d’Arte Contemporanea de Milà i en mostres individuals i col·lectives a Roma, Berna, Copenhaguen, Munic, Berlín, Beirut i Miami, al costat d’obres de mestres de l’art contemporani com Warhol i Basquiat. A més, cada nadal participa a l’Hipermerc’art que se celebra a la Fàbrica Moritz.

Ara, sota el títol Love is blind, presenta a Imaginart Gallery una exposició individual amb obres de gran actualitat, entre les quals hi ha alguns dels seus últims i polèmics treballs on, amb subtil ironia, fa desfilar (i petonejar-se!) personatges com els futbolistes Messi i Cristiano Ronaldo o el president Donald Trump i el papa Francesc. No us la perdeu!

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising