Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Wynwood Art Lab
Wynwood Art Lab

Aquest nadal, regala art

Arriba el primer Collectania Mercatart 2017 a la galeria Wynwood Art Lab de Barcelona, on trobareu un bon nombre d'alternatives culturals als regals nadalencs habituals i a preus ajustats (entre 150 € i 1.500€ la peça més cara)

Time Out en col·laboració amb By Bossy & Partnerts Group
Publicitat

Situada al cor de l'Eixample, la galeria Wynwood Art Lab de Barcelona, porta des de 2014 fent-se un lloc en l'avantguarda artística de la ciutat. Fundada per l'arquitecte paisatgista i emprenedor Artur Bossy Lluch, no és només un espai on gaudir d'exposicions d'artistes vinguts de tot el món, també compta amb un laboratori que fomenta l'intercanvi entre creadors d'arreu, que troben al número 300 del carrer València, una casa oberta a la creativitat i l'experimentació que incita a Barcelona, i els seus artistes, a impregnar-se del talent provinent de qualsevol indret del planeta. A banda, disposen d'un espai polivalent on es munten tota mena d'esdeveniments relacionats amb l'art.

Creativitat nadalenca

Cansat de fer els mateixos regals de sempre per Nadal? Ha arribat l'hora de variar una mica i sorprendre amb un obsequi que us farà quedar com uns reis i que, a més, mai es devalua, tot el contrari: l'art. A la Wynwood Art Lab t'ho posen ben fàcil amb l'organització del primer Collectania Mercatart 2017, que ja s'ha inaugurat a la seva seu i que es podrà visitar fins al 7 de gener. Teniu tota una finestra de Nadal per apropar-vos-hi i emportar-vos una pintura, una escultura o qualsevol altre de les obres i disciplines artístiques que podreu trobar a la galeria amb certificat d’autenticitatEl segell de qualitat Wynwood Art Lab és una marca indiscutible, ja que us endureu a casa obres dels artistes que habitualment exposen i treballen al seu laboratori: noms de present i de futur.

Per què art? Perquè ens fa millors

Perquè perdurarà en el temps i és atemporal, és regalar cultura i exclusivitat en una aposta per anar més enllà i no conformar-se amb un obsequi comú. Al Collectania Mercatart de la Wynwood Art Lab hi trobareu obres que tenen un rang de preu que va des dels 150 fins als 1.500€ la més cara i, que, a més, ajudaran a fomentar el creixement personal i la creativitat. Perquè no només estareu regalant una obra heretable i única, també estareu demostrant la vostra aposta per la cultura i per un nadal diferent i enriquidor.

Publicitat

Sinònim de qualitat

Un dels trets definitoris dels artistes de Wynwood Art Lab és la qualitat contrastada dels seus artistes. La mescla d'escultura i grafit de l'alacantí Mr. Chapú, la pintura del barceloní Juan Luís Jardí -les seves obres s'han pogut veure a tot el món, d'Edimburg a Nova York-, els quadres de la gallega Pilar Alonso o l'art internacional d'Iris Viviana Pérez. La flota de creadors de Wynwood Art Lab és una envejable mescla d'experiència, joventut, versatilitat i talent indiscutible que ha recorregut tot el planeta. Noms com Alberto Cob, Pérez Soler, Xraich, José Parra i Marilena Barquero són un valor segur si el que vols és completar el teu nadal amb el millor art de la ciutat. Obres de tots ells seran presents al Collectania Mercatart. Només cal apropar-se fins al carrer València per entrar, de cap, en el seu món.

L'aposta pels nous valors

Ja hem descobert que al mercat nadalenc de Collectania Mercatart, hi trobarem artistes consagrats, però no seran els únics amb presència. La Wynwood Art Lab va obrir convocatòria perquè nous creadors poguessin vendre les seves obres i, d'entre tots ells, decidir el guanyador del primer concurs de patrocini Collectania. Una iniciativa amb clara vocació de suport cap als artistes més joves i emergents, ja que va encaminat a creadors que no superin la trentena d'edat i que treballin l'art en qualsevol disciplina. El guanyador del primer premi podrà treballar al laboratori de la galeria durant un any i tindrà l'esponsorització del material utilitzat per a la creació. En acabar la temporada, el premiat farà una exposició individual a la galeria. El segon i tercer millors també tindran reconeixement: la compra d'una obra per al fons de Wynwood Art Lab per un valor màxim de 1.500€.

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat