Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

AR-DE

  • Art
Poblenou Urban District
Foto: Poblenou Urban District
Publicitat

Time Out diu

El circuit d'accès gratuït per galeries, showrooms i museus del Poblenou serà del 24 al 26 de març

El Poblenou Urban District, l'associació cultural que s'encarrega d'impulsar l'art i la creativitat del districte cultural i creatiu de Barcelona, celebra la quarta edició de l'AR-DE. El circuit d'accés gratuït per galeries, showrooms i museus del Poblenou amb l'objectiu de promoure l'art i el disseny, serà els dies 24, 25 i 26 de març. Alguns dels espais que conformen el circuit són el Bd Barcelona DesignDisseny Hub, la galeria Chez Xefo, el Piramidón Centre d'Art Contemporani, entre d'altres.

El certamen té la intenció d'apropar al públic la programació dels diferents espais i incentivar la venda d’art i disseny realitzat per artistes i dissenyadors emergents, consagrats, nacionals i internacionals amb activitats gratuïtes o a preu reduït.

Orígens, per exemple, és una exposició de l’escultora Marga de la Llana a la Fundació Palo Alto, que s’inspira en la protecció de la natura per a la creació de la seva obra, i el divendres 24, de 18 h a 19 h, la podràs conèixer en persona.

D'altra banda, la Galeria Chez Xefo, presenta una activitat on es crearan obres d'art amb intel·ligència artifical a base de programes d’aprenentatge automàtic, per tal de generar figures fantasmagòriques i d’aspecte misteriós, també amb entrada gratuïta. 

The Folio Club ha organitzat una activitat familiar dirigida a infants d’entre 4 i 8 anys on faran il·lustracions que després es reproduiran en un llibre.

La Plataforma organitza dues sessions de 'Meet the Artista les 12 h i les 17 h, on el públic podrà conèixer personalment als artistes i el seu procés creatiu.

Si voleu conèixer més activitats, feu un cop d'ull a la programació

Escrit per
Mireia Servitje

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà