Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Art Bike Tour Moritz
©Oriol Miralles

Art contemporani, en bicicleta!

Arriba una nova edició molt especial de l’Art Bike Tour

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Si us agrada anar en bicicleta i teniu ganes de descobrir galeries i propostes artístiques a la ciutat, us fem una proposta que us fascinarà! Arriba una nova edició de l’Art Bike Tour: rutes en bicicleta per diverses galeries d’art de Barcelona. Els tours tenen el seu origen i final a la Fàbrica Moritz, on podeu aprofitar per fer una cerveseta i recuperar forces. 

La ruta especial de Cap d’Any tindrà lloc el divendres 29 a les 16 h i consistirà en una visita guiada en anglès per dues galeries de l’Eixample. La segona, l’Art Bike Tour de Reis, serà el 4 de gener a les 11 h i recorrerà dues galeries de Sants-Montjuïc, amb visita guiada en català i castellà. A més, totes dues rutes inclouen una visita a l’Hipermerc’art i una xerrada per part de l’artista urbà Ibie (el divendres 29) i de l’il·lustrador Juanjo Sáez (el 4 de gener). 

I, per si no en teniu prou, heu de saber que, només per participar en les rutes, gaudireu d’un 10% de descompte en qualsevol de les obres de l’Hipermerc’art, la cita on trobareu més de mil peces originals de pintura, escultura, il·lustració i fotografia. També rebreu un obsequi: l’ampolla de Moritz Edició Limitada, l’etiqueta de la qual ha estat dissenyada per la il·lustradora japonesa Mari Ito. Feu ara la vostra reserva i aventureu-vos en una experiència artística i esportiva única! 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat