Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Grupo Hotusa Barcelona 2019
Foto: Sergio López

Barcelona des d'una altra perspectiva

Atenció amants de la fotografia, arriba una nova edició del Premio Eurostars Grand Marina de Fotografía 2019, us ho expliquem.

Time Out en col·laboració amb Grupo Hotusa
Publicitat

Sou uns enamorats de Barcelona i de la seva arquitectura? Us agrada fer fotos de tot allò que veieu? Si heu contestat que sí a les preguntes anteriors esteu de sort perquè ara estar ‘in love’ de la ciutat Comtal pot tenir premi.

El Grupo Hotusa ha preparat un concurs que us pot interessar: el Premio Eurostars Grand Marina de Fotografía 2019. En aquesta novena edició la temàtica és  ‘Arquitecturas de Barcelona’.       

Si voleu participar, només heu d’enviar un tríptic amb les fotos de l’arquitectura més característica de Barcelona en versió online, a través de la seva web abans del 17 d’octubre. Els guanyadors s’anunciaran al blog de cultura d’Eurostars Hotels durant el mes de novembre. 

Entre el més innovadors podreu guanyar fins a tres diferents premis per fer postureo per la ciutat. El primer premi està valorat en 2.500€, el segon guardó en 1.000€ i el tercer consisteix a una estada gratuïta en un dels hotels de la cadena pels 8 finalistes. 

Doneu-vos pressa i traieu a l’artista que porteu dins!

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat