1. Barcelona Design Week
    Barcelona Design WeekBarcelona Design Week
  2. Barcelona Design Week
    Barcelona Design WeekBarcelona Design Week
  3. Barcelona Design Week
    Barcelona Design WeekBarcelona Design Week
  • Art, Disseny

Barcelona Design Week 2023

Disseny, art, sostenibilitat, i molt més: Arriba la Barcelona Design Week!

Publicitat

Time Out diu

Del 16 al 28 d’octubre, la Barcelona Design Week torna a la ciutat. Es tracta de la 18ena edició d’aquest festival, que aposta per apropar el món del disseny a la ciutadania, mostrant la seva capacitat transformadora en l’àmbit social, econòmic, ecològic i cultural.

Durant dues setmanes la ciutat acollirà un centenar d’esdeveniments relacionats amb el disseny i la creativitat, tant de caràcter més professional com per a un públic més general. Enguany, el festival gira al voltant d'un tema: el futur. Per això, el lema d'aquesta edició és 'design for human future', una frase que fa referència a l’objectiu ODS número 18. 

Als Jardins de la Reina Victòria (Gran Via Corts Catalanes, 632), una instal·lació immersiva de Domestic Data Streamers i Escofet servirà per reflexionar sobre el poder del disseny. A través de 17 preguntes que ocupen l’espai públic en forma d’un bosc de banderes, es convida els visitants a pensar en la vinculació entre el disseny i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El 18 d'octubre, el Disseny Hub acollirà una jornada plena de xerrades amb l'objectiu de promoure un futur més humà i humanístic a través de les eines, les pràctiques i la cultura del disseny, dirigida a un públic més professional. 

Del 16 al 28 d’octubre, la Casa SEAT acollirà els cartells finalistes del Human/AI Design Challenge, que s’han creat assistits per algoritmes de generació de continguts per IA. 

I els dies  24 i 25 d'octubre, es posa en marxa un circuit per les botigues, showrooms i espais singulars de l'Avinguda Diagonal, que oferiran un programa especia en el marc de la
BDW’23. Hi haurà activitats a l'IKEA de Diagonal o a la botiga de mobles Kave Home. 

Consulta la resta de la programació aquí

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
barcelonadesignweek.com/calendari/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà