Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Design Week 2023

  • Art, Disseny
  1. Barcelona Design Week
    Barcelona Design WeekBarcelona Design Week
  2. Barcelona Design Week
    Barcelona Design WeekBarcelona Design Week
  3. Barcelona Design Week
    Barcelona Design WeekBarcelona Design Week
Publicitat

Time Out diu

Disseny, art, sostenibilitat, i molt més: Arriba la Barcelona Design Week!

Del 16 al 28 d’octubre, la Barcelona Design Week torna a la ciutat. Es tracta de la 18ena edició d’aquest festival, que aposta per apropar el món del disseny a la ciutadania, mostrant la seva capacitat transformadora en l’àmbit social, econòmic, ecològic i cultural.

Durant dues setmanes la ciutat acollirà un centenar d’esdeveniments relacionats amb el disseny i la creativitat, tant de caràcter més professional com per a un públic més general. Enguany, el festival gira al voltant d'un tema: el futur. Per això, el lema d'aquesta edició és 'design for human future', una frase que fa referència a l’objectiu ODS número 18. 

Als Jardins de la Reina Victòria (Gran Via Corts Catalanes, 632), una instal·lació immersiva de Domestic Data Streamers i Escofet servirà per reflexionar sobre el poder del disseny. A través de 17 preguntes que ocupen l’espai públic en forma d’un bosc de banderes, es convida els visitants a pensar en la vinculació entre el disseny i els Objectius de Desenvolupament Sostenible.

El 18 d'octubre, el Disseny Hub acollirà una jornada plena de xerrades amb l'objectiu de promoure un futur més humà i humanístic a través de les eines, les pràctiques i la cultura del disseny, dirigida a un públic més professional. 

Del 16 al 28 d’octubre, la Casa SEAT acollirà els cartells finalistes del Human/AI Design Challenge, que s’han creat assistits per algoritmes de generació de continguts per IA. 

I els dies  24 i 25 d'octubre, es posa en marxa un circuit per les botigues, showrooms i espais singulars de l'Avinguda Diagonal, que oferiran un programa especia en el marc de la
BDW’23. Hi haurà activitats a l'IKEA de Diagonal o a la botiga de mobles Kave Home. 

Consulta la resta de la programació aquí

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
barcelonadesignweek.com/calendari/
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà