Barcelona Design Week 2020

Art
BDW Summit: Time for Action
1/5
Foto: Barcelona Design WeekBDW Summit: Time for Action
Plàstics Mix, Oiko Design
2/5
Foto: Barcelona Design WeekPlàstics Mix, Oiko Design
Exposició Premis FAD
3/5
Foto: Barcelona Design WeekExposició Premis FAD
Estudi MOS
4/5
Foto: Enric FontcubertaEstudi MOS
Estamos Aquí
5/5
Foto: Yolanda DominguezEstamos Aquí

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Del 17 al 26 de novembre, gaudiu d'exposicions presencials i conferències i tallers online d'una Barcelona Design Week molt trencadora i innovadora

Ja és aquí la cita imprescindible dels amants del disseny, aquesta vegada amb una programació que combina activitats presencials i online. Les descobrim?
La conferència inaugural online de Paola Antonelli, del MoMA de Nova York, estrenarà una edició on el Disseny Hub Barcelona serà l'escenari d'exposicions com 'Emergència! Dissenys contra la COVID-19', que recull iniciatives que han permès donar una resposta ràpida a la crisi sanitària causada per la COVID-19, o l’exposició Pont Madrid – Barcelona, entorn les ciutats del futur.
També presencialment trobareu els millors projectes arquitectònics d’Espanya i Portugal recollits a l’exposició dels Premis FAD d’Arquitectura, que es podrà veure al COAC. En la mateixa línia, però online, podreu veure les millors propostes de disseny gràfic i comunicació visual de la cerimònia dels Premis ADG Laus, i el millor disseny industrial a la cerimònia de lliurament dels Premis ADI.
Pel que fa a la resta d'activitats en streaming, el FAD organitzarà un cicle d’activitats anomenat 'El gènere del disseny' amb què reflexionar sobre les projeccions de gènere en el disseny dels objectes i espais que ens envolten, format per una jornada de conferències, un repte familiar i una projecció. I també comptarem amb una nova edició del Sustainable Challenge centrat en la 'Perspectiva de gènere en la moda' i amb la participació 40 estudiants espanyols i britànics.
Com ja és tradició, el Barcelona Centre de Disseny ens portarà online el BDW Summit: Time for Action, on es mostraran bones pràctiques que han tingut un impacte positiu en les persones i el planeta. A més, organitzarà una sèrie de diàlegs de Disseny x Activisme que, en tres taules rodones, parlaran sobre el futur dels plàstics, l’artesania i creativitat i negocis liderats per dones
Finalment, com sempre, tindran lloc una seixantena d'activitats del programa de ciutat Districte Disseny, a càrrec de nombrosos agents relacionats amb el sector a la ciutat. Per exemple trobarem els aparadors de Disseny en Diagonal, una activitat que té com a objectiu promocionar el talent i el comerç i en la qual han participat les escoles de disseny i arquitectura de la ciutat.
Descobriu que més us espera a la web de Barcelona Design Week!

Detalls

També t'agradarà