Barcelona Gallery Weekend 2020

Art Gratis
Barcelona Gallery Weekend
Foto: Barcelona Gallery Weekend

Time Out diu

Sisena edició del Barcelona Gallery Weekend, que tindrà lloc del 17 al 20 de setembre en una trentena de galeries presentant l'obra d'una seixantena d'artistes. 

L'esdeveniment promogut per l'associació Art Barcelona, que enguany celebra 30 anys, arriba en un moment crucial per al sistema artístic local i per això es vol reforçar la idea que les galeries són espais de lliure accés vitals per al desenvolupament de l'art i la cultura.

Com a mesura sanitària, la programació se centrarà sobretot en les exposicions i activitats organitzades des de les diferents galeries. A banda de les rutes per barris (Arco Gallery Walks i la ruta familiar, que s'entrena enguany), s'oferiran presentacions d'artistes i activacions dels projectes.

Destaquen les visites guiades a 'Ella, l'ull, el dit, la mà', amb la comissària Alexandra Laudo i les artistes María María Acha-Kutscher i Núria Güell (galeria ADN, dv., 18 h); la performance d'Anna Dot en el marc de l'exposició 'Escrits per a la pell vident' (Bombon, dv., 19 h); i l'acte performatiu continuat de Dora Garcia (ProjecteSD, ds., 12 h), entre d'altres. 

Detalls

També t'agradarà