Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Barcelona Gallery Weekend 2021

  • Art, Art contemporani
  1. Mumurs de Carla Mañosas
    Foto: Artur Ramon ArtMumurs de Carla Mañosas
  2. Entre Ramas de Yamandú Canosa
    Foto: Galería ZielinskyEntre Ramas de Yamandú Canosa
  3. Indignades de María María Acha-Kutscher
    Foto: ADN GaleriaIndignades de María María Acha-Kutscher
Publicitat

Time Out diu

Del 15 al 19 de setembre la Barcelona Gallery Weekend torna amb una setena edició rècord: 33 galeries participants i l'expansió per municipis de la província

Ha arribat el moment de l'any d'entrar sense por a les galeries de la ciutat (i de més enllà)!
Un any més i enfortint i refermant la seva presència al calendari internacional d'esdeveniments del món de l'art, la Barcelona Gallery Weekend torna amb la seva edició número 7 del 15 al 19 de setembre.
Organitzada per l'associació Art Barcelona, enguany l'esdeveniment superarà les seves anteriors edicions i comptarà amb la participació de la xifra rècord de 33 galeries participants: 27 de Barcelona i 6 de fora de la ciutat. I és que una de les novetats d'aquesta edició és que el festival d'art s'ha expandit fins a Sitges i ara ja són tres, juntament amb L'Hospitalet de Llobregat i Santa Margarida i els Monjos, els seus municipis participants. Tocarà agafar el tren!
Entre totes elles podreu gaudir de les obres de prop de 70 artistes de 20 països com per exemple l'exposició col·lectiva 'Laberints i textures' d'Artur Ramon Art; 'Entre Ramas' de l'uruguayà Yamandú Canosa a la Galería Zielinsky; o la sèrie 'Indignades' de la peruana María María Acha-Kustcher a l'ADN Galeria.
Un any més, també hi haurà activitats de tota mena: del 15 al 17 de dirigides al públic professional i els dies 18 i 19 dirigides al públic general amb visites guiades per artistes, comissaris i galeristes, concerts, performances, xerrades i d'altres. Us hi apunteu?

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà