Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Enric Sant
Enric Sant

5 motius per no perdre't el Bloom Art Fest a Glòries

Del 2 de maig a l'1 de juny el centre comercial Glòries es convertirà en la seu del millor art urbà en viu en una trobada mai vista a Barcelona

Time Out en col·laboració amb Glòries
Publicitat

L'art urbà és, sens dubte, un dels moviments artístics més a tenir en compte avui en dia. A Time Out en som molt fans (si ens llegiu amb assiduïtat sabreu per què ho diem), i ja podem afirmar que l'street art ha deixat de ser aquell cosí llunyà gamberro de l'art convencional, per convertir-se en el seu germà madur i triomfant. I ara, el centre comercial Glòries se suma a aquesta passió i fa un pas endavant per convertir-se en un espai cultural multidisciplinari creant, junt amb l'Urban Art Barcelona, el Bloom Art Fest.

Per tot això i molt més -que us expliquem a continuació-, aquí teniu 5 motius de pes per no perdre-us una de les trobades d'street art més importants dels últims anys i que, per sort, es durà a terme a Barcelona.

El millor street art nacional

1. El millor street art nacional

L'art urbà és una manera d'expressió que ha generat un impacte enorme en la societat, també a la barcelonina. Això fa que per als que cada vegada ens sentim més atrets per aquest moviment, el Bloom Art Fest sigui una oportunitat excepcional per prendre-li el pols al meravellós art urbà nacional. Prepareu-perquè segur que ens quedarem impressionats amb les espectaculars creacions que veurem!

Art urbà... en directe!

2. Art urbà... en directe!

Del 2 de maig a l'1 de juny, Glòries es converteix en l'epicentre de l'street art i reuneix 19 dels millors artistes del moment de l'art urbà barceloní (amb demostrada trajectòria internacional), que protagonitzaran Art In Motion, una sèrie d'accions d'art en viu i en directe que tindran com a peça central l'espai efímer de participació col·lectiva que Urban art Barcelona crearà. Una cosa mai vista a la nostra ciutat!

Publicitat
Els protagonistes

3. Els protagonistes

Art In Motion serà l'espai de trobada d'artistes increïbles com Marina Capdevila, Art is Trash, Ricardo Cavolo, Zosen Bandido, Werens, Ivana Flores, Dios de los Tres, Alberto Orduña, Jofre Oliveras, Mateu Targa, Bruna Ribas, Ana Pulido, Eledu, Ioke, Anna Grimal, Sebastian Waknine, Enric Sant i GR170, amb els quals es podrà interaccionar i veure de primera mà com treballen.

Obres gegants

4. Obres gegants

Anar al Bloom Art Fest es converteix en obligatori per als que vulguin aprofundir més en l'art urbà i conèixer quin camí segueix aquest fascinant món. Per això, una de les propostes més sorprenents serà l'Street Art Road, una increïble exposició d'obres sobre llenç a l'interior de les Glòries. Els millors representants d'street art crearan una obra col·lectiva formada per 80 peces d'art, recopilades des 2016.

Sota la batuta de Silvia Arnau de l'Urban Art Barcelona, artistes de tot el país però també del Japó, Regne Unit, Argentina o Perú participaran en aquesta espectacular creació.

Publicitat
Art Store

5. Art Store

Si us fascina tant l'art urbà que voleu tenir a casa vostra alguna de les obres que s'exposen al Bloom Art Fest, heu de saber que a Glòries també hi trobareu l'espai Art Store. Es tracta d'una gran galeria d'art on podreu observar -i si voleu, comprar-obres d'artistes de primer nivell com Antonyo Marest, Mister Piro, Lolofonico, Marina Capdevila i molts més.

Són obres difícilment accessibles o que no tots els dies es poden veure juntes, de manera que gràcies a l'Bloom Art Fest, les tindrem a l'abast per gaudir-ne. L'Art Store és el fermall final que tanca un veritable festival d'art urbà disponible per als amants d'aquest fascinant món a Barcelona. Nosaltres ja estem comptant els dies que falten per poder gaudir del Bloom Art Fest!

Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat