1. Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull
    MACBADaniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull
  2. Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull
    MACBADaniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull
  • Art

Daniel Steegmann Mangrané. Una fulla al lloc de l’ull

Aquest artista català establert al Brasil crea instal·lacions perquè ens impliquem sensorialment en la natura

Publicitat

Time Out diu

Daniel Steegmann Mangrané és un artista català establert a Rio de Janeiro. Les seves escultures, instal·lacions i creacions de realitat augmentada ens parlen de les urgències ecològiques del nostre món, des d'una visió holística on no hi ha distinció entre els humans i el seu entorn. De fet, aquesta visió dual del món -que traça una línia entre la cultura i la natura, entre el subjecte i l'objecte, o la realitat i el somni- és el marc conceptual que Steegmann dinamita amb el seu art.

Per a l'artista, que ha viscut dues dècades a Rio de Janeiro, la selva tropical no és només un lloc, sinó un ésser viu que encarna les complexitats i el delicat equilibri del món contemporani. Així doncs, el canvi climàtic és un recordatori que tots som part del mateix organisme, i que estem entreteixits dins d’una xarxa de relacions de transformació mútua.

'Una fulla al lloc de l’ull' és una exposició que aplega obres realitzades al llarg de vint-i-cinc anys i construeix una coreografia entre l’espai, la llum, els objectes i les persones que convida el públic a implicar-s'hi físicament, sensorialment i intel·lectualment. 

Detalls

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà