Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Debat creatiu sobre el turisme

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Moritz

Debat creatiu sobre el turisme

El FADfest reuneix el millor del disseny en un festival inspirador que vol celebrar l'excel·lència creativa i reflexionar sobre la Barcelona turística.

Per Màrqueting Time Out
Advertising

Arriba l'estiu i una de les cites més importants per als amants del disseny, l’arquitectura i les arts gràfiques. Del dt. 27 de juny al dg. 2 de juliol, el Festival de les Arts i del Disseny, organitzat per Foment de les Arts i el Disseny (FAD) i amb el patrocini de Moritz, aplega un munt de propostes creatives, conferències, tallers i altres activitats que faran les delícies dels seus visitants. A més, com cada any, el festival es proposa treballar en la reflexió i millora de temes que preocupen la societat. En aquesta ocasió, l’eix temàtic és el turisme. El tret de sortida és una conferència de la mà de Michael Webb, un dels fundadors del mític col·lectiu Archigram –considerat un dels grups més influents del disseny i l’arquitectura contemporanis. Però aquesta no serà l’única xerrada: també es podrà gaudir de l’experiència de l’arquitecte suec Johan Celsing, que mostrarà la seva visió de l’arquitectura, amb una intensa càrrega emocional. I, com cada any, els esperadíssims premis FAD reconeixeran el millor de l’arquitectura i l’interiorisme, els premis ADG Laus ho faran en les disciplines del disseny gràfic i la comunicació visual i els premis Arts FAD guardonaran el millor de la creació artística. Les peces guanyadores i també les finalistes es mostraran a l’exposició El millor disseny de l’any, amb més de 300 obres que destaquen per la seva originalitat i innovació conceptual.

La proposta més curiosa d’aquesta edició arriba amb l’exposició mòbil L’estat turístic, que es portarà a terme en un bus turístic convertit en espai expositiu, i que passejarà per la ciutat per compartir amb visitants i autòctons la realitat de la ciutat turística. Els visitants del FADFest també podran gaudir del cicle d’activitats The Materials Farm, en el qual es reflexionarà al voltant dels residus que genera el turisme i es recollirà una pila de consells per reaprofitar-los. La festa seguirà amb un assaig sobre el paper de l’art, el disseny i l’arquitectura en la construcció de la identitat de les ciutats, així com amb un tour guiat durant el qual es visitaran espais de la ciutat que l’allau turística ha fet oblidar. I per acabar la setmana, els amants de les lletres gaudiran de valent amb l’slam d’escriptura, dedicat aquest cop a la ciutat, el disseny i el turisme, que organitzen el FAD i Escritura En Vivo, tot un espectacle de creació literària! Com a cloenda, no us perdeu el cicle Turisme, Sol i Sexe a la Filmoteca de Catalunya.

Disseny Hub de Barcelona i altres espais. www.fad.cat.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising