Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Des de l’interior de l’art

Arrenca la primera edició del Dart, un festival de cinema documental dedicat a les arts visuals

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Apropar al públic l’art, la fotografia i l’arquitectura a través del cinema. Això és el que proposa el Dart, el primer festival de cinema documental dedicat a les arts visuals, que compta amb el suport de Moritz. Si us encurioseix conèixer la vida i els secrets d’alguns dels grans artistes plàstics, teniu l’oportunitat de fer-ho als Cinemes Girona de Barcelona, on, del dijous 30 al diumenge 3, es projectaran deu documentals sobre alguns creadors i les històries que hi ha al darrere dels seus treballs.
Vuit d’aquests documentals són estrenes nacionals, com el que porta per títol Julian Schnabel, a private portrait, que narra la vida i la carrera artística d’aquesta icona del neoexpressionisme. També podreu observar el procés creatiu d’un dels artistes més rellevants de l’art contemporani, Alfredo Jaar, i conèixer els pensaments més íntims de l’escultora Eva Hesse, una artista del postminimalisme. El festival oferirà quatre documentals sobre dones: a més de la vida d’Eva Hesse podreu conèixer la de la pintora surrealista Leonora Carrigton, la de l’activista Jane Jacobs i la de l’artista cubana Tania Bruguera.
Si voleu ser testimonis dels pensaments i la vida privada d’aquests i d’altres creadors, acosteu-vos als Cinemes Girona i entreu de puntetes al món de les arts visuals.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat