Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Des de l’interior de l’art

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Des de l’interior de l’art

Arrenca la primera edició del Dart, un festival de cinema documental dedicat a les arts visuals

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Apropar al públic l’art, la fotografia i l’arquitectura a través del cinema. Això és el que proposa el Dart, el primer festival de cinema documental dedicat a les arts visuals, que compta amb el suport de Moritz. Si us encurioseix conèixer la vida i els secrets d’alguns dels grans artistes plàstics, teniu l’oportunitat de fer-ho als Cinemes Girona de Barcelona, on, del dijous 30 al diumenge 3, es projectaran deu documentals sobre alguns creadors i les històries que hi ha al darrere dels seus treballs.
Vuit d’aquests documentals són estrenes nacionals, com el que porta per títol Julian Schnabel, a private portrait, que narra la vida i la carrera artística d’aquesta icona del neoexpressionisme. També podreu observar el procés creatiu d’un dels artistes més rellevants de l’art contemporani, Alfredo Jaar, i conèixer els pensaments més íntims de l’escultora Eva Hesse, una artista del postminimalisme. El festival oferirà quatre documentals sobre dones: a més de la vida d’Eva Hesse podreu conèixer la de la pintora surrealista Leonora Carrigton, la de l’activista Jane Jacobs i la de l’artista cubana Tania Bruguera.
Si voleu ser testimonis dels pensaments i la vida privada d’aquests i d’altres creadors, acosteu-vos als Cinemes Girona i entreu de puntetes al món de les arts visuals.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising