Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Drap-art

Drap-Art 2016 o per què reciclar mola!

Arriba a Barcelona el Festival Internacional de Reciclatge Artístic, el Drap-Art 2016, una mostra d'obres d'art d'artistes que demostra que el reciclatge pot ser creatiu i artístic. Aquí teniu 5 motius per visitar el Centre Comercial Las Arenas.

Time Out en col·laboració amb Centre Comercial Las Arenas
Publicitat

Drap-Art i el Centre Comercial Arenas de Barcelona s'uneixen per quart any consecutiu per conscienciar sobre la importància del reciclatge i el consum responsable. Des del 17 de maig al 4 de juny, podreu veure una selecció d'obres fetes amb material reciclat.

Art per denunciar

1. Art per denunciar

Artistes com Alex Cardona denuncien amb les seves peces la contaminació produïda pels residus electrònics que genera el primer món. Aquí podeu veure, per exemple, la seva peça 'Welcome to Africa Mr Apple'. Com veieu, el reciclatge pot ser una arma poderosa per jutjar el món en el que vivim.
Els bitxos de Taller Grampus

2. Els bitxos de Taller Grampus

Aquest col·lectiu es dedica al disseny i la producció d’objectes, elements decoratius i escultures creats i realitzats sempre a partir de materials recuperats. A l'exposició del Centre Comercial Las Arenas podreu veure els bitxos que creen amb materials reciclats.
Taller de moda 'slow fashion'

3. Taller de moda 'slow fashion'

En aquest taller podreu descobrir què és l'slow fashion' i aprendre a reduir el consum de roba, racionalitzant, prioritzant i reutilitzant. Podreu aprendre a donar una segona vida a les vostres peces de roba i a costumitzar-les al vostre gust: estrenareu nova roba sense necessitat de comprar. El taller se celebrarà els dies 20 i 21 de maig i estarà dirigit per l'artista i dissenyadora Jana Álvarez.
 Taller d'insectes del planeta Tap

4.  Taller d'insectes del planeta Tap

El dia 1 de juny, de 18 a 21 hores, podreu fer aquest divertit taller dirigit als més petits. Podreu trair entre molts taps de plàstic de diferents formes i mides i construir el vostre propi insecte. peces de plàstic, tubs, envasos i retoladors serviran per fer cues, antenes i ales dels insectes que us inventeu. Els més petits també poden ser creatius!
Moltes cares!

5. Moltes cares!

L'artista Aurélie Volsy imagina rostres i els construeix a partir de material reciclat. En aquesta foto podeu veure a Cornelius, Albert i Robert.
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat