Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right El futur del disseny busca nous talents!

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

IED Barcelona
IED Barcelona

El futur del disseny busca nous talents!

Barcelona ofereix un munt d'oportunitats per a tots aquells joves interessats en la comunicació visual, les gràfiques i la creativitat

Per Contingut patrocinat
Advertising

Si us agrada dibuixar, transformar-ho tot amb la creativitat, innovar amb les formes, els colors i la tecnologia que teniu a l'abast potser us interessa fer cursos de disseny. I Barcelona és un bon lloc per fer-ho. En una ciutat on tot canvia constantment, que és un caldo de cultiu per les noves modes o corrents artístics, que és una ciutat amb cultura pròpia fruit de totes les cultures que hi arriben d'arreu del món, és una font inesgotable d'inspiració de la qual beuen tots els artistes i dissenyadors. I és que, a Barcelona, el disseny hi és a tot arreu: des de la moda fins a l'urbanisme, passant per l'estètica, la publicitat, els cotxes o cada un dels objectes, estris o electrodomèstics que utilitzem en el nostre dia a dia.

Barcelona és disseny, i té molt a oferir als joves talents que busquen dedicar-se a aquest món. Per aquest motiu us presentem tres centres on podreu trobar els millors cursos de disseny!

Elisava
Elisava
Foto: Sandra Rojo

Elisava

Per als que us agrada imaginar i alhora crear i construir, Elisava (Rambla, 30-32) és la vostra escola! D'entre tota l'oferta formativa destaquen els màsters i postgraus de l'àrea del Disseny Gràfic, centrats en disciplines, processos i llenguatges per fer competent el dissenyador. I també l'Executive Programme en Lideratge Creatiu, un intensiu per perfeccionar el procés de creativitat.

IED Barcelona
IED Barcelona

IED Barcelona

Les persones creatives, interessades en innovació, sostenibilitat i en una formació adaptada en les demandes del mercat trobaran una oferta a mida a l'IED Barcelona (Biada, 11), ja que ofereix desenvolupar projectes amb empreses reals i punteres. Descobriu ja els seus màsters i postgraus, com el Design Management, l'Interaction Design o el Service Design.

Advertising
IDEM
IDEM

L'IDEM

Sempre us heu interessat pel disseny gràfic digital? L'IDEM Creative Arts School (Ciutat de Granada, 53-57), una factoria creativa amb campus a Barcelona i Perpinyà, ofereix els estudis superiors: International Digital Design i International Master in Graphic Design. Formació impartida en anglès, amb doble titulació oficial francesa i europea. Disposa d'una àmplia borsa de treball d'abast internacional!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising