Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

El món de la il·lustració barcelonina al teu abast!

El 20 d’octubre arrenca al Poblenou la primera edició de l’UtopiaMarkets Il·lustració, un mercat on es donaran cita més de setanta il·lustradors i que s’emmarca dins d’un cap de setmana dedicat a la il·lustració

Time Out en col·laboració amb Utopia 126
Publicitat

L'Utopia 126 és un espai molt particular del Poblenou, una fàbrica modernista on un equip de publicistes i professionals del cinema realitzen tot tipus de projectes i iniciatives creatives. Les portes d'aquesta nau es van obrir per celebrar l'UtopiaMarkets Photo i l'UtopiaMarkets Poesia i ara tornen a fer-ho amb un nou mercat: l'UtopiaMarkets Il·lustració, que vol esdevenir una cita anual on el talent i la creativitat estaran a l'abast de tothom. No us perdeu totes les activitats que proposen per gaudir d'un cap de setmana artístic i inoblidable. 

Música il·lustrada

La inauguració de l'UtopiaMarkets Il·lustració tindrà lloc el divendres 20 d'octubre amb un concert il·lustrat a càrrec del grup Doble Pletina. Diversos autors posaran imatges a la música en el que serà un espectacle viu on el so i els dibuixos ballaran plegats. De manera conjunta s'inaugurarà el Bill Festival, organitzat per l’APIC (l’Associació Professional d’Il·lustradors de Catalunya). Amb aquestes dues iniciatives Barcelona s'omplirà d'activitats al voltant del món del dibuix i les arts gràfiques durant tot el cap de setmana. 

 

 

Més de 70 artistes

A la primera edició de l'UtopiaMarkets Il·lustració hi haurà més d'una setantena d'il·lustradors convidats: alguns ja consolidats i d'altres d'emergents. Entre els més remarcables destaquen noms com el de Carmen Segovia, Miguel Gallardo, Clàudia Vives-Fierro, Javier Mariscal, Àfrica Fanlo, Pablo Caracol, Javirroyo, Clara Mur i molts altres. A més, partiparan al market alguns agents relacionats amb el sector de la il·lustració de la ciutat com Oslo Graphic Barceloneta i l’Escola Eina. Els autors hi seran presents i vendran la seva obra directament al públic. Serà una gran oportunitat per descobrir el talent dels artistes convidats, xerrar amb ells i adquirir un dibuix original o un print seriat.

Les activitats més originals

Durant el cap de setmana de l'UtopiaMarkets Il·lustració no només sereu espectadors! També hi haurà un programa d'activitats molt complet: es projectarà el documental 'María y yo' de Félix Fernández de Castro basat en el còmic de María i Miguel Gallardo, hi haurà conferències i també es faran activitats per als més petits, com el taller “Tots tenim una lluentor especial”. A més, les parets d'Utopia 126 s'ompliran amb un gran mural que dibuixarà en directe l’il·lustrador Ulises Mendicutty. I, per si tot això fos poc, els assistents podreu tatuar-vos la pell amb un dibuix realitzat pels il·lustradors i tatuadors Mariona Cabassa i Santiago Lombardi o bé emportar-vos un retrat fet amb tinta xinesa de la mà de la il·lustradora Mariona Omedes. No faltarà tampoc un 'photocall' molt divertit i una zona gastronòmica on omplir el pap. 

 

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat