Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Ferran Adrià
David Campos

Et convidem a una visita guiada al BulliLab amb el xef Ferran Adrià

Ferran Adrià és el geni de la gastronomia i la creativitat. L'exposició 'Sapiens. Comprendre per crear' del CosmoCaixa mostra la metodologia del cuiner i al BulliLab la podreu descobrir en primera persona.

Publicitat
Què és la creativitat? Com funciona el procés de creació d'un xef com Ferran Adrià? L'exposició  'Sapiens. Comprendre per crear' que podreu veure al CosmoCaixa explica el mètode 'Sapiens', ideat per Ferran Adrià amb l'objectiu de classificar elements culinaris de forma exhaustiva, i que ajuda a crear, aprendre, descobrir i obrir nous camins, tot descrivint i documentant en profunditat els elements, els processos, les eines, les metodologies, les elaboracions i les percepcions finals del procés gastronòmic.

Per anar un pas més enllà, us convidem a una visita guiada al BulliLab, el laboratori creatiu de Ferran Adrià. En aquest espai, situat a Barcelona, hi treballa un equip de 70 persones amb l'objectiu de comprendre el món des d'una perspectiva creativa i evolutiva. El propi Ferran Adrià us farà una visita guiada per descobrir-vos tots els secrets del BulliLab.

La visita serà el divendres 2 de juny a les 16h. Sortegem una entrada doble perquè descobriu com funciona la creativitat del BulliLab.


Recomanat
    També t'agradarà
      Publicitat