Exposició solidària 'Primeres vegades' a la Moritz Store de la Fàbrica Moritz Barcelona

Art, Art contemporani
'Primeres vegades'
1/4
Foto: Moritz Barcelona'Primeres vegades'
'Primeres vegades'
2/4
Foto: Moritz Barcelona'Primeres vegades'
'Primeres vegades'
3/4
Foto: Moritz Barcelona'Primeres vegades'
'Primeres vegades'
4/4
Foto: Moritz Barcelona'Primeres vegades'

Time Out diu

Al maig Moritz va il·lustrar i fotografiar aquells moments que tanta il·lusió ens van fer després del confinament i ara els ajunta tots en una exposició!

Les primeres vegades són úniques i irrepetibles. Fins ara ens pensàvem que només les podíem experimentar una vegada, la primera. Però després del confinament hem derrotat aquesta idea i hem tornat a viure un munt de noves 'primeres vegades'.
Aquests petits grans moments són els que Moritz va celebrar a través d'il·lustracions amb l'acció 'Tornen les primeres vegades' el passat maig, quan va començar la desescalada. I ara, fins al 7 de gener, de 10 a 21 h, a la Moritz Store, podreu veure exposades aquestes obres gràfiques que van ser protagonistes d'aquesta acció festiva.
Entre les obres, trobareu l'essència dels set il·lustradors (Maria Diamantes, Javi Royo, Diego Marmolejo, Raquel Martín, Philip Stanton, Elisa Munsó, Marc Pallarès) i els set fotògrafs (Arnau Rovira, Eduardo Mur, Albert BonsFills, Laia Sabaté, Denisse García, Sam Zucker, Jordi Corominas) participants.
'La primera canya', 'El Primer aperitiu', 'El primer passeig'... aquests són alguns dels títols de les obres que componen l'exposició.
Quina 'primera vegada' després del confinament és la que recordeu amb més estima? Trobeu la vostra feta obra en l'exposició i, fins i tot, emporteu-vos-la a casa! I és que les obres exposades també estaran a la venda i part de la recaptació anirà destinada a iniciatives que ajudin als col·lectius més afectats per la Covid-19. D'aquesta manera, una vegada més Moritz mostra la seva cara més solidària i continua compromesa amb l'art i la cultura de la ciutat.
Acosteu-vos a la Moritz Store i trieu el vostre moment fet obra!
A més, cada artista tindrà exposades altres obres de la seva col·lecció! Hi trobareu aquell regal ideal que tant busqueu per aquest Nadal?

Detalls

També t'agradarà