Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Exposicions ‘Temporals’ als Centres Cívics

 • Art
 • Diversos Espais
 1. Foto El Dissens Publicació I ICUB
  Foto El Dissens Publicació I ICUB
 2. Belen Soto Elena i Lasalas Eli Llobera I El cielo las estrellas I ICUB
  Belen Soto Elena i Lasalas Eli Llobera I El cielo las estrellas I ICUB
 3. Natalia Carimanati, The Golden Age, 2014 I ICUB
  Natalia Carimanati, The Golden Age, 2014 I ICUB
 4. Orientar-se en la foscor més absoluta I Núria Nia I ICUB
  Orientar-se en la foscor més absoluta I Núria Nia I ICUB
Publicitat

Time Out diu

La tercera edició del cicle expositiu tornarà a omplir d’art la ciutat amb varies propostes que transitaran pels barris barcelonins al llarg de l’any

Un dels efectes que més busquem quan contemplem alguna obra d’art és que ens travessi l’ànima com una fletxa. Que ens bategui el cor o el cervell a mil! Aquesta és una de les intencions principals de ‘Temporals’, un cicle d’exposicions organitzat per l’Institut de Cultura de Barcelona que té l’objectiu de crear accions i experiències artístiques que interpel·lin la ciutadania i hi dialoguin. 

Us faran qüestionar interrogants tant necessaris com el futur de la humanitat, les obres en creació comunitària o experimentar com l’obra també és creada pel públic i evoluciona en funció de la seva mirada. I, a més de la peça expositiva, hi haurà un seguit d’activitats i experiències on la participació de col·lectius, entitats i ciutadania és imprescindible.

Hi trobareu set exposicions repartides per 12 Centres Cívics de la ciutat. ‘De pedra’ és una instal·lació visual amb una base d’imatges d’arxiu que muta en presència de cada visitant, que imita el procés de construcció dels records. ‘El cielo las estrellas’ us convidarà a relacionar el que és tangible amb el que és intangible i el cos amb l’esperit des de l’art. 'El Dissens' parteix d’una pràctica assembleària amb estudiants que va donar com a resultat un guió per a una obra audiovisual. 'Orientar-se en la foscor més absoluta' presenta de forma audiovisual la paradoxal situació resultant d'un hipotètic col·lapse mediambiental: les solucions des de la tecnologia són, en part, les que amenacen la sostenibilitat de la Terra. A 'The Opposite Sea' es convida a qüestionar la mirada que es té del mar Mediterrani que pot ser sinònim de contemplació, llibertat, però també de lloc de fronteres i conflicte. La proposta audiovisual i performativa 'Vinader: un viaje interplanetario' convida a obrir-se al desconegut per explorar el present a través de la imaginació, inspirat en les muntanyes de Montserrat. I, finalment, 'Fem festa – més enllà de la tradició': una obra compartida que qüestiona el sentit de les celebracions i actes similars.

Us apunteu a gaudir de totes aquestes obres experiencials? Consulteu la programació i localitzacions al seu web!

Time Out en col·laboració amb ICUB

Detalls

Adreça
Diversos Espais
Barcelona

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà