FAMA 2020: Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona

Art
Le Couple, de Fernando Botero
1/3
Foto: FAMALe Couple, de Fernando Botero
Perfil, de Manolo Valdés
2/3
Foto: FAMAPerfil, de Manolo Valdés
Roma, de Joaquín Sorolla
3/3
Foto: FAMARoma, de Joaquín Sorolla

Time Out diu

Del 4 al 8 de març, torna al Museu Marítim la gran fira dels col·leccionistes i els amants de l'art

Tant si sou uns acumuladors d'art nats com si sempre us enlluerneu amb els aparadors dels antiquaris o les interioritats de les galeries, aquesta cita us interessa! Del 4 al 8 de març, la Fira d'Art Modern i Antic de Barcelona s'instal·la un any més al Museu Marítim per fer-nos viatjar a la cara més artística de Catalunya i tot l'Estat. 

En aquesta sisena edició, més de 20 expositors de galeries i antiquaris de tot l'Estat ens portaran una àmplia mostra de l'art que s'amaga per tot el nostre territori i que ens permetrà reconstruir milers d'anys de creació artística en un únic recinte. Hi destacaran obres d'artistes d'èpoques i tendències ben diferents com Fernando Botero, Manolo Valdés, Joaquín Sorolla, Jaume Plensa, Joaquim Mir o Juan Gris. Una col·lecció de pintures extraordinària que es complementarà amb joies i escultures d'art nouveau i art deco, mobiliari i objectes decoratius. 

Amb el seu esforç en la localització, recuperació, conservació i valorització del nostre patrimoni artístic, el Gremi d'Antiquaris de Catalunya ha convertit FAMA en una cita de referència tant per als professionals del sector com pel públic aficionat. I és que aquesta fira no vol ser un espai exclusiu d'estudiosos, directors, conservadors i restauradors, sinó que està oberta a tots els amants de l'art.

A més, la Fira combinarà l’exposició amb activitats acadèmiques i lúdiques. I aquest any ha establert un acord amb el Museu Nacional d’Art de Catalunya: la compra d’una entrada en qualsevol dels dos recintes donarà dret a accedir a l’altre.

Animeu-vos i descobriu el moviment del mercat de l'art des de dins, el paper dels antiquaris i galeristes, i l'art que va decorar (i segueix decorant!) racons d'arreu. Ja podeu fer-vos amb les vostres entrades a la pàgina web de la FAMA 2020.

Detalls

També t'agradarà