Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Nogueras Blanchard - Ana Mas Projects
©Nogueras Blanchard - Ana Mas Projects

Gallery Weekend 2015: el cap de setmana de les galeries a Barcelona

De l'1 al 4 d'octubre, les galeries d'Art Barcelona i altres espais artístics de la ciutat partipen en un cap de setmana intensiu dedicat a l'art contemporani

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

Barcelona s'afegeix a la llista de ciutats que celebren un 'gallery weekend' per donar vida al sector de d'art contemporani i celebrarà la seva primera edició de l'1 al 4 d'octubre. La iniciativa promoguda per Art Barcelona ha aglutinat una vintena de galeries, i es complementa amb un programa d'intervencions que es duran a terme en espais insòlits de la ciutat. Anoteu les propostes, perquè el cap de setmana es presenta carregat. El Gallery Weekend inclou exposicions efímeres –de tres dies– i de més recorregut, performances, vermuts, una festa al MACBA per donar el tret de sortida a la temporada i a la festa de l'art contemporani i també la fira SWAB, que tindrà lloc els mateixos dies a Montjuïc. Dosi d'art en vena de dijous a diumenge!

Composiciones: intervencions artístiques en llocs inusuals
Umbracel

Composiciones: intervencions artístiques en llocs inusuals

El Gallery Weekend no són només exposicions; per complementar i "animar" els quatre dies de "festival" s'ha comissariat un programa d'intervencions en diferents espais insòlits de la ciutat anomenat 'Composiciones'. A l'Umbracle de la Ciutadella (dv., 12 h) trobareu Daniel Steegmann Mangrané, que barrejarà els sons de la selva atlàntica de la seva terra d'adopció, el Brasil, amb les plantes autòctones d'aquest meravellós espai de la ciutat. Pere Llobera i Rasmus Nilausen faran de les seves als Jardins de La Central del Raval; i diem que "faran de les seves" perquè conviden a entrar a l'antiga casa del prior, deshabitada des de fa temps i ara decorada amb les obres dels pintors, on diuen que han trobat imatges aquiropoietes (dg., 12 h). Jordi Mitjà realitzarà la intervenció al Museu Geològic del Seminari (Diputació, 231); Dora García ho farà a la Biblioteca del Campo Freudiano i David Bestué ocuparà el recinte industrial de Cosme Toda de l'Hospitalet. 

...i la galeria efímera de Palmadotze

...i la galeria efímera de Palmadotze

Si sou a Trafalgar, no deixeu de passar per la pop-up gallery de Palmadotze (Trafalgar, 36), la galeria del Penedés que durant un mes s'instal·la a Barcelona on presenta el 'work in progress' de Rogelio López Cuenca i Daniel G. Andújar dedicat a l'explotació iconogràfica de l'art en la publicitat i els mitjans de comunicació.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat