Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Impressions dels artistes barcelonins

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

TV-Boy
TV-Boy

Impressions dels artistes barcelonins

Els artistes més actuals de Barcelona presenten a la ‘concept store’ de la Moritz peces impreses divertides que integren elements icònics de la marca. No us la perdeu!

Advertising

Als de la Moritz els agrada l’art, no ho poden evitar, i com més radicalment contemporani sigui –i sempre local, of course–, millor! Fa anys que donen suport al món de l’art i fan mecenatges, en col·laboració amb altres entitats i galeries. Fins i tot, surten a proclamar-ho en bici amb activitats com l’Art Bike Tour.
Però el vincle directe i molt proper amb els artistes va néixer a partir de l’exposició Hipermerc’art, que durant molts anys va organitzar Vinçon i que ha vist continuïtat gràcies a la Galeria Safia, i que es va instal·lar ja fa dos anys a la Moritz Store. Mostra les obres úniques i originals d’artistes consagrats i de nous talents emergents que exposen per primera vegada. I el tracte... fa el vincle!
Del contacte amb els artistes va néixer la idea d’obrir, a la concept store de la Moritz, un espai permanent dedicat a ells, als artistes. I l’objecte desitjat es diu Print Wall, impressions en sèries numerades amb preus que oscil·len entre els 12 i els 59 €, en funció de l’artista. Cal córrer, perquè desapareixen ràpid! Hi ha peces molt variades, i l’únic fil conductor és la ciutat de Barcelona, la seva vida i les interpretacions que cada artista vulgui aportar, i la Moritz com a cervesa local que es comparteix mentre es viu la cultura.

 

Asis Percales
Moritz

Consolidats i emergents

Entre les obres impreses que us trobareu a la concept store de la Moritz hi ha firmes que cal valorar molt! Un dels grans és TV Boy, artista urbà que s’ha fet viral i mediàtic gràcies a la seva obra Love is blind, on apareixia Messi fent-se un petó amb Cristiano Ronaldo. També Mariadiamantes, una crac de la il·lustració que té obra tan bonica com el conte dedicat a l’aviadora Amelia Earhart. No hi falten Hey Studio, amb una acolorida obra gràfica que té molt d’èxit. I Asis Percales, un mestre del disseny amb qui la Moritz col·labora sovint. A més, hi trobareu artistes de nova fornada!

Lapin
Moritz

Urban sketcher

Hi trobareu obra de l’il·lustrador francès Lapin, autor de diversos carnets de voyage i creador del concepte ‘Barcelona m’inspira’.

Advertising
Congo Studio
Salva Lopez

Línies pures

En contrast amb els treballs acolorits de la resta d’artistes, trobareu les fotos en blanc i negre impreses en tons daurats o platejats de Congo Studio.

Takast
Moritz

A dues tintes

No us perdeu l’obra gràfica de Takast, molta d’ella bicolor: des de paisatges fins a impressions de disseny i la seva pròpia interpretació de la llauna Moritz.

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising