Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus

  • Art
  • Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona, El Raval
  1. Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus.
    Miquel Coll | MACBAJordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus.
  2. Jordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus.
    Cortesia de l'artista | MACBAJordi Colomer. Façana Foto Festa Futur Fideus.
Publicitat

Time Out diu

Una exposició de recorregut lliure plena d'escultures, collages, instal·lacions, fotografies, vídeos i accions de Jordi Colomer

Jordi Colomer és un artista barceloní reconegut pel seu treball en el món de l'escenografia, la fotografia i la videoinstal·lació. Va néixer a Barcelona el 1962, i va estudiar Art a l'Escola EINA, Història de l'Art a la Universitat Autònoma i Arquitectura a l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura de Barcelona: les seves obres, de fet, integren elements de les tres disciplines i ens conviden a pensar, a través de l'humor i l'imaginari popular, conceptes com la perifèria, el nomadisme, la comunitat, la provisionalitat, la ficció i la utopia. 

Ara el MACBA li dedica una exposició amb un ambient "profundament nòmada". Passejant-hi entendreu el perquè: el comissari Martí Peran ha desplegat 50 peces (escultures, collages, instal·lacions, fotografies, vídeos i accions en viu que l'artista ha anat creant des dels anys 80) en un recorregut sense una entrada i sortida definida, que ofereix rutes diferents. 

Segons Colomer, "tot allò que no es pot dir d’una manera literal o directa ho has de dir a través de l’humor, i llavors l’humor pot ser més tràgic que la tragèdia", i les obres exposades al MACBA parlen des d'aquest lloc, solapant geografies, relats, objectes i personatges per a crear quadres teatrals on "se supera la distinció entre el joc i la vida corrent".

Rita Roig
Escrit per
Rita Roig

Detalls

Adreça
Macba. Museu d'Art Contemporani de Barcelona
Plaça dels Àngels, 1
El Raval
Barcelona
08001
Contacte
Veure Web
Transport
Sant Antoni (L2), Universitat (L1-L2), Catalunya (L1-L3-FGC)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà