Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right La gran festa de l’arquitectura

La gran festa de l’arquitectura

Una cita imprescindible per descobrir l'arquitectura més arriscada que s'està fent a Europa.

Paveló Mies van der Rohe
Paveló Mies van der Rohe
Advertising

La Setmana d’Arquitectura ha estat tot un èxit i... encara no s’ha acabat! El gran dia és el divendres 26, amb la celebració de l’EU Mies Award Day, una jornada oberta a tothom, amb un programa que promet sorpreses!
Arrenca amb debats i conferències sobre habitatge, memòria i identitat, patrimoni i arquitectura que tindran lloc al Palau de Victòria Eugènia durant tot el dia. Al vespre, el Pavelló Mies van der Rohe de Montjuïc, amb qui Moritz col·labora, es vesteix de gala per acollir la cerimònia d’entrega del Premi Mies van der Rohe. I després se celebra la festa de cloenda de la Setmana d’Arquitectura, a l’esplanada de la Font Màgica, oberta a tothom i transformada en un espai arquitectònic efímer, gràcies als contenidors de l’exposició Made in Europa.
A més, i fins al 9 de juny, al Palau de Victòria Eugènia es pot veure l’exposició del Premi d’Arquitectura Contemporània de la Unió Europea 2017, amb imatges, vídeos i maquetes de les obres finalistes i seleccionades, que mostren l’arquitectura més arriscada que s’està duent a terme a Europa en els últims anys. I si us quedeu amb ganes de més, la Fundació Mies van der Rohe ha llançat una app, l’EUMiesAward, que fa una llista de totes les obres nominades a l’edició d’enguany, les geolocalitza i les mostra en el telèfon de cada usuari. ■

Advertising