Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right L’art obre les portes

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

L’art obre les portes

La nova edició de Tallers Oberts BCN us dona l’oportunitat de treure el cap pels tallers d’artistes i artesans de Barcelona.

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Us interessa l’art i voleu conèixer de ben a prop com treballen alguns dels artistes més importants de la vostra ciutat? Doncs preneu nota d’aquesta cita imprescindible: el cap de setmana del 21 al 23 d’octubre se celebra, amb el suport de Moritz, una nova edició dels Tallers Oberts BCN. 

Es tracta d’unes jornades de portes obertes en què el públic podrà entrar a l’espai de treball d’artistes plàstics i artesans professionals i veure in situ com és el seu dia a dia a la feina. En aquesta ocasió s’han volgut sumar a la proposta ni més ni menys que 150 creadors. Aquests artistes compartiran la seva obra amb tots els curiosos que vulgueu passar un cap de setmana cultural i diferent. 

A més, en aquesta edició, un dels espais que s’hi suma és la microcerveseria de la Fàbrica Moritz, un ‘taller’ especial on, de la mà dels seus mestres cervesers, es podrà conèixer com es fa la cervesa. L’activitat es farà el divendres 20 en dues sessions (12 i 18 h) i cal inscriure-s’hi a confirmacions@moritz.cat, perquè l’aforament és limitat a vint places.

Penseu que no cal que trieu només un taller! Podeu fer una ruta, ja que els tallers es troben repartits per tots els districtes de la ciutat, especialment a Gràcia –on n’hi haurà 30–, a Ciutat Vella –on n’obriran 25– i a Sants-Montjuïc, amb 21 tallers participants. I també s’uneixen a la proposta 23 tallers de l’Hospitalet i quatre de Badalona.

Tallers Oberts BCN és una iniciativa de l’A-FAD, l’Associació d’Artistes i Artesans del Foment de les Arts i del Disseny (FAD), i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. Enguany, la iniciativa torna amb una imatge i una filosofia renovades, i per primera vegada es premiarà la qualitat dels projectes més destacats, que estaran seleccionats per la Junta Directiva de l’A-FAD.

En aquesta edició dels Tallers Oberts no només sereu espectadors passius: la iniciativa també inclou un total de 60 activitats programades. Hi haurà pràctiques, tallers, concerts, visites guiades i altres propostes perquè no us avorriu ni un moment. 

Si després del cap de setmana encara en voleu més, heu de saber que se celebrarà una nova edició d’Entre Tallers, una activitat en què podreu visitar escoles de creació i institucions culturals i observar els seus tallers de restauració, els fons d’obra i els processos de treball que s’hi desenvolupen. 

Entre Tallers tindrà lloc del 23 al 27 d’octubre i algunes de les escoles que hi participaran són el BAU Centre Universitari de Disseny de Barcelona, el Museu del Disseny de Barcelona i el Museu Etnològic de Barcelona, entre molts altres espais. Així doncs, si voleu acostar-vos a l’art i descobrir en primera persona com treballen els artistes plàstics de la vostra ciutat, no deixeu de visitar aquests tallers on l’artesania i la creació us rebran amb els braços oberts!

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising