Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Les exposicions que es veuran a Barcelona la tardor-hivern 2016

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Jorge Oteiza. Caja Vacía
Jorge Oteiza. Caja Vacía

Les exposicions que es veuran a Barcelona la tardor-hivern 2016

Museus i centres d'art donen el tret de sortida a la temporada; performances gastronòmiques, el cubisme a París i l'escultura vasca en són protagonistes

Per Eugènia Sendra
Advertising

De les escultures de Jorge Oteiza, a La Pedrera, al modernisme de Lluïsa Vidal, que s'exposa al MNAC, passant per les performances gastronòmiques de Miralda, instal·lades al MACBA, l'anàlisi sobre l'arquitectura del desig, protagonista al CCCB, i la fotografia intervinguda de Darío Villalba, a la Fundació Suñol. A la tardor també hi haurà temps per a clàssics del segle XX: a la Mapfre veureu Renoir i el seu estudi sobre la figura femenina, Picasso i la resta de pintors no combatents que van alimentar el cubisme a París seran protagonistes de l'exposició del museu del carrer Montcada i les avantguardes, amb Duchamp i companyia, brillaran a la Miró. Benvinguda, tardor!

Jones
© Darío Villalba, VEGAP. Barcelona, 2016

Darío Villalba. Resplandor seco

Darío Villalba, figura clau en l'art dels anys 50, desenvolupa un treball molt personal a partir de la fotografia. Les imatges extretes d'arxius, revistes o realitzades per ell mateix són descontextualitzades, fragmentades i modificades, ja sigui amb gestos pictòrics o amb manipulacions pròpies de la tècnica fotògrafica. La mostra monogràfica comissariada pel propi artista aglutina obres de la Fundació Suñol i treballs procedents d'altres fons.

S'inaugura a mitjans de novembre

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising