Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Jorge Oteiza. Caja Vacía
Jorge Oteiza. Caja Vacía

Les exposicions que es veuran a Barcelona la tardor-hivern 2016

Museus i centres d'art donen el tret de sortida a la temporada; performances gastronòmiques, el cubisme a París i l'escultura vasca en són protagonistes

Escrit per
Eugènia Sendra
Publicitat

De les escultures de Jorge Oteiza, a La Pedrera, al modernisme de Lluïsa Vidal, que s'exposa al MNAC, passant per les performances gastronòmiques de Miralda, instal·lades al MACBA, l'anàlisi sobre l'arquitectura del desig, protagonista al CCCB, i la fotografia intervinguda de Darío Villalba, a la Fundació Suñol. A la tardor també hi haurà temps per a clàssics del segle XX: a la Mapfre veureu Renoir i el seu estudi sobre la figura femenina, Picasso i la resta de pintors no combatents que van alimentar el cubisme a París seran protagonistes de l'exposició del museu del carrer Montcada i les avantguardes, amb Duchamp i companyia, brillaran a la Miró. Benvinguda, tardor!

Darío Villalba. Resplandor seco
© Darío Villalba, VEGAP. Barcelona, 2016

Darío Villalba. Resplandor seco

Darío Villalba, figura clau en l'art dels anys 50, desenvolupa un treball molt personal a partir de la fotografia. Les imatges extretes d'arxius, revistes o realitzades per ell mateix són descontextualitzades, fragmentades i modificades, ja sigui amb gestos pictòrics o amb manipulacions pròpies de la tècnica fotògrafica. La mostra monogràfica comissariada pel propi artista aglutina obres de la Fundació Suñol i treballs procedents d'altres fons.

S'inaugura a mitjans de novembre
Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat