Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Loop Festival 2019

  • Art, Pel·lícules i vídeos
Loop
Foto: Carlos Collado Salleras
Publicitat

Time Out diu

17a edició del festival de videoart i la fira que durant dues setmanes omplirà Barcelona de propostes que tenen la imatge en moviment com a protagonista, a més d'exposicions, projeccions, instal·lacions i performances en directe adscrites al festival.

El festival pren com a leitmotiv les noves formes de conèixer l'univers, coincidint amb el 50è aniversari de l'arribada a la Lluna, i en aquesta línia destaquem diferents propostes: l'exposició Un dia em vaig creuar amb un meteorit, col·lectiva a la Fabra i Coats, i el vídeo d'Aleksandra Mir, 'First woman on the moon', al CCCB.

Als museus
A la secció Open destaca 'For Beauty is just the beginnning of terror', tres obres del col·lectiu Masbedo que es projectaran al MNAC en diàleg amb la col·lecció d'Art Renaixentista i Barroc. També l'exposició de Bill Viola i la d'Àngels Ribé, que presenta nous treballs al Centre d'Art Tecla Sala.

A les galeries
City Screen aglutina les propostes a galeries i espais de la ciutat: destaquen el projecte '26 mil anys llum', d'Annika Kahrs, Alicia Kopf i Teresa Solar per a la Joan Prats Warehouse; el vídeo de Josep Maynou i Jordi Mitjà en el marc de l'exposició 'The return of the junker, JM2000'; el treball d'Adrian Melis a ADN i el de Març Rabal a la galeria Esther Montoriol.

Premiats
A la secció de premis i en la categoria de coproducció es presenta el nou treball d'Isaki Lacuesta, a l'Arts Santa Mònica: a 'Jo soc allò prohibit' el director de cinema explora la prohibició i la censura. 

La fira i altres activitats
També destaquen les activitats, amb especial atenció a les que proposen junt a Zumzeig, i la fira, que tindrà lloc del 19 al 21 de novembre a l'Almanac Barcelona (preu de l'entrada, 15 euros).

Escrit per
Eugènia Sendra

Detalls

Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà