Meta Monumental Market 2

Art Gratis
Meta Monumental Market
Foto: Meta Monumental Market

Time Out diu

Nova edició de Metal Monumental Market, la segona, que beu de l'experiència de l'artista Martha Rosler i el projecte The Meta-Monumental Garage Sale, una crítica al sistema de consum capitalista i el valor dels objectes en funció dels circuits per on es mouen.

En aquest mercat de segona mà promoguda per pels artistes de Trama 34, l'espai de l'Hospitalet, també es posen sobre la taula qüestions com l'artista generador de desig i la precarització de l'art contemporani.

Aquí trobareu una selecció d'obres i objectes personals que els visitants podran adquirir i intercanviar, fomentant lògiques alternatives a les habituals en el mercat de l'art. D'artistes com Aggtelek, Caterina Almirall, María I. Barros, Estel Boada, Rafa Castells,
Alba Feito, Andrea Gómez + Julieta Dentone, FASE, Antonio Montesinos, Alba Feito,
Matteo Guidi, Ciprian Homorodean + Rose Marie Barrientos, Samuel Labadie, Laura Llaneli,
Pere Llobera, Irma Marco, Oscar Martín, Germán Portal, Xavier Rodríguez Martín,
Christina Schultz, Violeta Mayoral, Agustín Ortiz, Diego Paonessa, Francesc Ruiz Abad,
Mireia c. Saladrigues, Mario Santamaría, Aldo Urbano + Daniel Moreno Roldán. A més trobareu les propostes de Cocina de Guerrilla, un taller per a nens a càrrec de Les p'tites explorateurs, un torneig d’escacs organitzat per Pol Ricart i sessió de música amb Lvcha, Kentaro, Gatasanta.

Detalls

També t'agradarà