Miralda. Tres projectes: (NYC-MIA-BCN)

Art Gratis
Miralda. Tres projectes: (NYC-MIA-BCN)
Miralda. Tres projectes: (NYC-MIA-BCN)

Time Out diu

Exposició dedicada a l'artista català Antoni Miralda que presenta obres originals, registres i arxius documentals de The Last Ingredients (MIA), de Apocalypsis Lamb (NY-BCN) i de Santa Eulalia.175 (BCN).

'The Last Ingredients' va ser una performance de processó de vehicles i un banquet públic a Miami el 2016, que celebrava la inauguració del centre d’art Faena Forum de Rem Koolhaas. El cobrellit nupcial 'Apocalypsis Lamb' va formar part del projecte Honeymoon, en què es van celebrar les noces entre l'Estàtua de la Llibertat de NY i el Monument a Còlon de Barcelona; el 1989 el cobrellit va formar part del recorregut del Columbus Day a la ciutat de Nova York i el 1995 va desfilar cap al MNAC on va ser hissat i en el qual roman com a part de la col·lecció permanent. Finalment, 'Santa Eulalia. 175' va consistir en una performance amb una processó amb comitiva de 80 músics i 150 estendards, a més d'una sèrie d'actes festius amb motiu de la celebració del 175 aniversari de la botiga Santa Eulàlia el 2018.

Es mostraran com a material de registre; fotografies, dibuixos, vídeos, objectes, collages, etc., que permetran a l'espectador fer-se una idea de l'abast i complexitat de cadascun d'aquests treballs amb la intervenció pública de caràcter participatiu i processional i que caracteritza l’artista.

Detalls

També t'agradarà