Casa Batlló
Casa Batlló

3 motius per viure les Nits Màgiques de la Casa Batlló abans que acabin!

Voleu viure una nit de concerts sota el cel de Barcelona en un dels edificis més emblemàtics de Gaudí, i amb descompte? Doncs afanyeu-vos, que acaben el 4 de novembre!

Time Out en col·laboració amb Casa Batlló
Publicitat

Contemplar la Casa Batlló ja és com somiar desperts. Ara, imagineu descobrir-la vestida de nit, amb bombolles de cava entre els llavis i un concert a la llum de la lluna… creureu que el somni s’ha empassat la realitat! Fa uns mesos que la Casa Batlló ofereix aquesta experiència, ‘Nits Màgiques’, i ara podeu aprofitar els descomptes que fan per gaudir de les últimes sessions de la temporada, que finalitzen el 4 de novembre. L’entrada us costarà 20 euros menys per persona. Això sí, heu de ser residents a Espanya i hi ha un nombre limitat d’entrades a aquest preu, ja podeu afanyar-vos!
Us expliquem com es durà a terme el recorregut gaudinià: primer fareu una visita immersiva a la Casa Batlló, després us acompanyaran fins al terrat, on us convidaran a una copa de cava i on podreu gaudir de la música en directe. Us fem una ‘previsita’ imaginària, presentant-vos totes les opcions possibles perquè pugueu triar quin tipus de sessions voleu que decantin del somni a la realitat… Llegiu, llegiu, que us obrim les portes!

Música mentre cau la nit

Com l’arquitectura modernista d’aquest edifici, trenquem amb els esquemes… comencem la visita pel final. Depenent de la nit que decidiu anar, el tour culmina al terrat amb un músic o un altre i comença a les 21h. Trieu-la en funció del grup que més us vingui de gust sentir, al link de reserva d'entrades trobareu un calendari que específica qui és l’artista del dia.
Escoltareu jazz, soul, rumba, i molts estils musicals més de la mà de 15 artistes diferents. Us presentem alguns d’ells: La Mar de Rumba és una barreja de jazz, bossa nova, i rumba; Luna Llena, un duo de guitarra espanyola i dansa flamenca carregat de passió; swing i jazz de la mà de Gisela Novais; la cantant i compositora catalana Monica Guech; o el versàtil cantant anglès Lexter. També, el trio Summers Lovers, que treuen a la llum la cara més ballable d’estils com Jazz, Blues, Swing i Boogaloo. I més trios: el de Nika Mills, que inclou teclat i percussió i alternen entre clàssics del Jazz i del Soul amb temes propis de Pop i Dance.
Aquests són només alguns exemples, però podeu descobrir tota la gamma d’artistes a la pàgina web de l’esdeveniment. El que està clar és que d’estils, no en falten, i que podreu vestir la nit del ritme que més us plagui.

La visita immersiva

Us posem en context. La Casa Batlló és una part indispensable del denominat quadrat d’or, o illa (o mansana) de la discòrdia, del modernisme català. És una de les transformacions arquitectòniques radicals que Gaudí i el seu col·laborador, Josep Maria Jujol, van dur a terme per al magnat tèxtil Josep Batlló entre 1902 i 1906. 
El recorregut per descobrir les entranyes d’aquesta joia gaudiniana començarà a les 20h. Les ondulacions escamoses i surrealistes de la façana només són una porta d’entrada a la genialitat de Gaudí, que explota dins de l’edifici. El passejareu escortats per la veu del guia i el joc de llums i ombres propi del vespre; podreu apreciar els colors, formes, materials i trencadís amb uns altres ulls. Passareu per la planta noble, el gran saló de la Casa Batlló, el menjador principal que es complementa amb un pati modernista preciós; els vestíbuls i les escales, plenes de ceràmica i fustes; les golfes, amb forma de barret; i, finalment, l’espectacular terrat del drac. 

La guinda de la nit

La ‘Nit Màgica’ acabarà a la terrassa del drac de 300 m2, des d’on es contempla la Barcelona més encisadora a l’horitzó i s’aprecien els quatre grups de xemeneies decorades amb la tècnica del trencadís que emmarquen l’espai, a més del perfil del drac davant la façana del Passeig de Gràcia. És en aquest espai privilegiat on us espera la guinda del barret modernista: la terrassa en sí mateixa -per l’arquitecte, la part més alta de l’edifici eren com els barrets d'època per als homes, l'element que dotava de personalitat-, una copa de cava i un concert de luxe. 
Ara que ja podeu imaginar-vos la nit a la perfecció… quina melodia voleu que soni la nit que hi aneu? Aprofiteu el descompte i feu-vos amb una entrada per gaudir d’aquest tresor gaudinià en la nocturnitat tan aviat com pugueu.

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat