Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Oriol Vilapuig. Son. Empremtes de les Valls d'Àneu

Oriol Vilapuig. Son. Empremtes de les Valls d'Àneu

Art Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC , Sants - Montjuïc Fins al dijous 31 desembre 2020
Oriol Vilapuig
© MNAC

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquesta activitat encara es fa.

Intervenció del pintor i artista català Oriol Vilapuig, amb un imaginari centrat en les piques baptismals i d’oli, una tipologia pròpia de la zona, les Valls d'Àneu al Pallars Sobirà, territori on es concentra el seu camp d’acció. Un micro relat a partir de la tècnica del frottage, un procediment que permet que les imatges apareguin per contacte, no per representació, donant així visibilitat als baixos relleus esculpits a les piques que contenien aigua i oli, i que podem trobar en les esglésies disseminades pel territori. Una intervenció que dialoga amb un muntatge visual d'imatges projectades procedents d'arxius i publicacions d’àmbits diversos, un atles visual inabordable que dilueix o reforça això que passa 'entre imatges', i es complementa amb una publicació especial que recull totes les imatges.

Detalls

Lloc de la ubicació Museu Nacional d'Art de Catalunya. MNAC
Web del lloc www.museunacional.cat
Telèfon de la ubicació 93 622 03 76
Adreça Parc de Montjuïc
Sants-Montjuïc
Barcelona
08038
Transport Espanya (M: L1, L3; FGC)
Preu 12 €

Dates i hores

També t'agradarà
    Últimes notícies