Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Preguntes i respostes sobre la fotografia

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Club de Creativos

Preguntes i respostes sobre la fotografia

Una nova tertúlia del Club de Creativos a la Fàbrica Moritz que us permetrà conèixer el pes actual del sector de la fotografia

Per Time Out en col·laboració amb Moritz
Advertising

Si us interessa el món de la imatge i la fotografia, el dimarts 15 no us perdeu una nova tertúlia del Club de Creativos, els debats mensuals sobre temes artístics i culturals que tenen lloc a la Fàbrica Moritz. En aquesta ocasió, els participants seran tres: Las Coleccionistas, un estudi de fotografia i stop motion molt singular; Marçal Vaquer, fotògraf que treballa per a agències de publicitat i estudis de disseny gràfic i industrial; i Salva López, dissenyador gràfic i fotògraf que ha enfocat la seva feina al sector editorial.

A partir d’ara, les sessions estrenen un nou format on cada cita es dividirà en dues parts: una primera on es durà a terme el debat i una segona part dedicada a les referències. Durant el debat, els ponents intercanviaran les seves opinions sobre tres qüestions que han proposat ells mateixos. Què entenem com a fotògraf professional? La forma establerta de treballar en publicitat a partir de referències visuals molt marcades és la millor manera de procedir? I quin impacte tindrà, en el món de la fotografia, la imatge generada per ordinador en els pròxims anys?

A la segona part, cada ponent presentarà tres projectes de comunicació comercial d’altres professionals on l’ús de la fotografia resulti destacable, així com un projecte propi. I després de les ponències, gaudireu d’una cervesa Moritz ben fresca.

Fàbrica Moritz. Ronda de Sant Antoni, 39. M: Sant Antoni. Dt. 15. 20 h. 4 € (gratis socis del Club de Creativos).

Recomanat More from Christmas

    More from Christmas

      També t'agradarà

        Advertising