Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Preludi de la Biennal de Barcelona a CASA SEAT

  • Art
  1. Preludio de la Bienal de Barcelona, Casa Seat
    Casa Seat
  2. Preludio de la Bienal de Barcelona, Casa Seat
    Casa Seat
Publicitat

Time Out diu

Voleu gaudir d’una exposició d’artistes internacionals sobre idees que van més enllà de l’art? No us perdeu la proposta de CASA SEAT

Si sou dels que us qüestioneu aspectes com el feminisme, l’antirracisme, les identitats o el colonialisme, fins al 2 d’octubre CASA SEAT acollirà el Preludi de la Biennal de Barcelona, una exhibició per fer que porteu la reflexió a un altre nivell. Podreu gaudir, gratuïtament, d’una interessant selecció d’obres d’art a mans de sis artistes diferents, un aperitiu de luxe de la que serà la primera edició de la Biennal que tindrà lloc el 2021.
Aquesta mostra omplirà CASA SEAT de creacions, peces de videoart i fotografies d’autors d’arreu del món. Amb el vídeo de la cineasta Amina Zoubir reflexionareu sobre quatre dones en un espai tancat i, amb les fotografies d’Héla Ammar, sobre subjectes femenins amb vestits masculins posats al revés. Una inversió en els codis de representació? Ja ho descobrireu! L’activista Morehshin Allahyari recrearà tradicions i mites de la cultura d’Orient Mitjà i Raquel Van Haver farà un homenatge a les dones líders socials de Colòmbia. Em’kal Eyongakpa buscarà un vincle entre les ciències i l’art mitjançant les seves instal·lacions en vídeo i Marwan Elgamal usarà pintura 3D i música per tal de mostrar-nos la seva memòria personal. A més, també tindreu l’opció de fer visites guiades per CASA SEAT, tallers i xerrades, passant per històries de joves francesos i fins i tot per la diàspora caribenya. Serà una exposició amb molta diversitat, cultura, tecnologia i història. No us ho penseu!

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
casa.seat/ca
Adreça
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà