Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca
Photographer: Manuel Suarez

Rebel·lia artística a prova d’errors

No et perdis el Creatus Dominus, el festival de disseny més irreverent

Time Out en col·laboració amb Moritz
Publicitat

Diuen que dels errors i de la frustració se n’aprèn més que dels èxits, i això és el que vol demostrar la pròxima edició del Creatus Dominus, punt de trobada dels creatius i dissenyadors sense pèls a la llengua. El dv. 29 i el ds. 30 de setembre tindrà lloc a la Casa de la Cultura de Sant Cugat la quarta edició d’aquesta cita ineludible per als professionals del disseny que s’atreveixen a analitzar el món de la creativitat des d’un esperit crític.
En aquesta ocasió, el festival –que compta amb la col·laboració de Moritz– vol que els ponents s’obrin en cos i ànima i que confessin els seus errors més garrafals i els problemes als quals s’enfronten en el seu dia a dia professionalment. Els assistents podran extreure conclusions, interactuar i aprendre dels errors dels convidats.
La trobada comptarà amb gairebé vint activitats: tallers, un esdeveniment de networking per fer contactes, conferències, una batalla de portafolis per a estudiants i les ponències de professionals com la periodista i guionista Ana Polo, el dissenyador gràfic Álvaro Sobrino, l’escriptora i periodista Núria Casas i el cal·lígraf Oriol Miró. I el millor de tot: totes les activitats són gratuïtes! Només us heu d’inscriure al web del festival, i no us adormiu, perquè les entrades són limitades. Atreviu-vos a compartir les vostres experiències en el festival de disseny més insubmís. ■

Recomanat
    També t'agradarà
    També t'agradarà
    Publicitat