Res no s'atura

Art
Recomanat
4 de 5 estrelles

Time Out diu

4 de 5 estrelles

Res més obscur que el títol d’aquesta exposició que aplega una tria d’obres de la col·lecció privada que Josep Suñol va endegar a la dècada del 1970 i una altra tria d’obres de la col·lecció pública que va emprendre a finals dels 90, gràcies a la Biennal d’Art Leandre Cristòfol. Què no s’atura? La voluntat expressiva de l’artista? ¿El diàleg entre distintes propostes? ¿La pràctica expositiva malgrat la crisi i la reducció de pressupostos?

Una de les moltes obres interessants de l’exposició es titula Paisatge i pròtesi, de Francesc Abad. Doncs això és aquesta exposició, art i pròtesi. L’excusa, posar a dialogar obres aplegades en grups temàtics tan amplis com ara el cos humà, el paisatge, la identitat, etc. El que cap crític admetrà, però, és que si l’exposició és composta per bones peces de bons artistes, el resultat serà –com és el cas– fascinant, i si són peces mediocres d’artistes mediocres, per molt bon títol que hi posin, el resultat serà mediocre.

No faré una llista exhaustiva dels artistes presents, però sí que esmentaré la presència de sospitosos habituals com Zush i Sergi Aguilar, acompanyats d’Eulàlia Valldosera, Frederic Amat, Uslé, Julia Montilla o els bessons Rosado.

Detalls

També t'agradarà