Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

'Retrats de vaixells. Del segle XIX als shipspotters' al Museu Marítim

  • Art, Fotografia
  • Museu Marítim de Barcelona, El Raval
'Retrats de vaixells. Del segle XIX als shipspotters'
Museu Marítim de Barcelona
Publicitat

Time Out diu

A través de l'evolució dels retrats de vaixells, el Museu Marítim ofereix un recorregut per la història marítima des del segle XIX

Com han canviat els vaixells al llarg dels segles? I com ha canviat la manera de retratar-los? Quina és la història darrere de les embarcacions que veiem a les fotografies? El Museu Marítim de Barcelona presenta un recorregut per la història marítima a través de l'evolució dels retrats de vaixells que es pot visitar fins al 17 de novembre de 2024.

Aquest gènere s'ha anat transformant des del segle XIX, amb el creixement de les grans empreses navilieres i la demanda de retrats pintats de vaixells, fins a l'actualitat amb els 'shipspotters', que comparteixen imatges i informació tècnica de les embarcacions des dels ports d'arreu del món.

A través d'una col·lecció de 104 peces, l'exposició ofereix un recorregut cronològic que permet conèixer l'evolució dels vaixells i els seus retrats, travessant nombrosos canvis socials i avenços tecnològics.

Hi haurà visites guiades a la mostra els dies 14 de juny, 11 d'octubre i 8 de novembre, i també altres activitats com un itinerari fotogràfic pel Port de Barcelona.

Irene Poza López
Escrit per
Irene Poza López

Detalls

Lloc web de l'esdeveniment
www.mmb.cat/
Adreça
Museu Marítim de Barcelona
Av. de les Drassanes s/n
El Raval
Barcelona
08001
Transport
Drassanes (M: L3)
Preu
10 €
Horaris
10 - 20 h

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà