Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Señor Archer

Señor Archer (TANCAT)

Què fer El Raval
Señor Archer, Alberto Gamazo
1/2
©Maria Dias
Señor Archer
2/2
©Maria Dias

Time Out diu

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament. Però són temps inusuals, així que, sisplau, confirma que aquest local encara està obert.

La fotografia s’ha fet accessible i ha perdut autenticitat des que gairebé tothom duu una càmera (de mòbil) a la butxaca, però per sort encara queden romàntics com Señor Archer.
A l’estudi-taller de retrats químics del Raval, el protagonista és un element que va ser revolucionari i democratitzador de la foto al segle XIX, el col·lodió humit, la barreja de nitrocel·lulosa, alcohol i èter que servia per fixar la fotografia. Frederick Scott Archer va sintetitzar el procés, però mai el va patentar i morí en la misèria, per això el fotògraf Alberto Gamazo ha volgut retre-li homenatge en el seu espai, un estudi de retrats que servint-se de la tècnica del col·lodió humit vol donar a conèixer com era la fotografia en la seva infància i recuperar el valor artístic que havia tingut en altres èpoques.
D'aquí sortireu amb un retrat espectacular, en blanc i negre, un punt estàtic i extemporani. Si busqueu fer-vos una foto diferent, o aprendre nous processos fotogràfics, aquest és el vostre espai.

Publicat

Detalls

Adreça Paloma, 15
Raval
Barcelona

Transport Universitat (L1-L2)
Contacte
També t'agradarà
    Últimes notícies