Silver Songs. La música d’Andy Warhol

Art Gratis

Time Out diu

Exposició que aprofitant el marc industrial de la fàbrica Can Trinxet de L'Hospitalet intenta recrear museogràficament no només l’espai singular de The Factory (l’alumini, els sofàs vermells), sinó també els processos de creació híbrids entre música, cine, serigrafia i art.

La mostra intenta demostrar que la música va ser un dels substrats emocionals, iconogràfics i conceptuals sobre els quals es va construir la producció artística d'Andy Warhol, pare del Pop Art. Un component invisible però imprescindible per comprendre el seu procés creatiu i alguns dels eixos temàtics més significatius del seu treball. La mostra està estructurada en diverses seccions ordenades temàticament i cronològicament, a través de les quals es pot traçar una genealogia de les relacions entre l’art i la música popular durant la segona meitat del segle XX.

L'exposició, que es completa amb una completa sèrie d'activitats paralel·les sota el nom de 'The factory alive!' reuneix més de 200 treballs realitzats en diferents suports –que inclouen fotografies, litografies, pòsters, revistes, llibres, pel·lícules, videoclips musicals, screen test, programes de televisió i material publicitari– als quals s’hi suma la aportació de Warhol a la història del disseny gràfic musical a través de les portades dels discos.

Detalls

També t'agradarà