Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Swab 2019

  • Art
Swab 2019
Foto: Swab
Publicitat

Time Out diu

Dotzena edició de la fira d'art contemporani de Barcelona, que torna a finals de setembre encetant la temporada artística. Hi participen 300 artistes i una setantena de galeries nacionals i internacionals que aposten pel talent jove. S'estrenen seccions, com Mèxico en femenino, que presentarà artistes que treballen al voltant de la dona.

En clau local destaca Ephemeral, secció nova coordinada per Caterina Almirall en col·laboració amb les fàbriques de creació de Barcelona, que mostrarà el treball instal·latiu d'artistes que qüestionen la relació amb el món a través dels sentits (hi presenten obra Lluc Baños, Jessica Moroni i Aldo Urbano, entre d'altres). També el programa Swab Performances, a càrrec d'Alexandra Laudo, inspirat en la relació que els creadors mantenen amb les tecnologies (destaquen les intervencions d'Irene Solà i Estampa, el dissabte a les 20 h).

A més dels programes habituals (Swab on paper, Swab reading, Swab kids), la fira servirà per donar a conèixer espais petits i independents, com els locals Cordova i Chiquita Room, i també espais que participen per primera vegada a la fira, com Dilalica i Alalimón. Enguany, i com a novetat, la fira serà accessible online a través de la plataforma Artsy.

Detalls

Adreça
Preu
12 €
Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà