Time Out a la teva bústia d'entrada

Cerca

Swab Barcelona 2023

  • Art
  • Fira de Barcelona, Sants - Montjuïc
  1. Swab Art Fair
    Swab BarcelonaSwab Art Fair
  2. Swab Art Fair
    Swab BarcelonaSwab Art Fair
Publicitat

Time Out diu

Les últimes tendències de l’art contemporani coincidiran al recinte firal de Montjuïc pel  Swab Barcelona, la Fira Internacional d'Art Contemporani de la ciutat, que celebra la seva 16a edició. Aquest any l’esdeveniment reuneix 70 galeries -27 nacionals i 43 provinents de 21 països de tot el món- i més de 200 artistes, i es vol centrar concretament en el context artístic barceloní, on la tendència són les propostes que s’acosten a l'abstracció amb traços surrealistes i paisatges poètics i coloristes.

Del 5 al 8 d'octubre, aquesta fira vol projectar el talent de Barcelona i, per extensió, de tot l’art que s’està creant a l’arc Mediterrani, a la resta del món. Per fer-ho, Swab Barcelona actua com a plataforma d'experimentació de propostes artístiques emergents, a través de 7 programes plens de programació diversa. 

El Programa General, dedicat a galeries consolidades; Emerging, galeries de menys de cinc anys de trajectòria; Emerging LATAM, les propostes més prometedores de l'art contemporani llatinoamericà; Swab Seed, espais independents i noves plataformes; SOLO Show by Vila Casas, que exposa projectes interdisciplinaris catalans; My First Art Fair, joves galeries amb menys de dos anys i que no hagin participat en cap fira internacional, i Vídeo Box, dedicat a les últimes tendències en videoart.

A més, Swab 2023 canviarà la seva ubicació i en aquesta edició se celebrarà al Pavelló Tèxtil de Fira de Barcelona.

Detalls

Adreça
Fira de Barcelona
Av. Reina Maria Cristina, s/n
Barcelona
08004
Contacte
Veure Web
Transport
Espanya (Línies: L1-L3-FGC)

Dates i hores

Publicitat
També t'agradarà
També t'agradarà