Global icon-chevron-right Espanya icon-chevron-right Barcelona icon-chevron-right Torna l'European Creativity Festival, la Champions League de la creativitat

Alerta! Ens esforcem per informar acuradament, però aquests són temps inusuals, així que comprova sempre abans de sortir.

Creativity Festival

Torna l'European Creativity Festival, la Champions League de la creativitat

Pepa Rojo, Creative Strategist de Facebook o el dissenyador Javier Jaen seran alguns dels participants a les xerrades

Advertising

La segona edició de l'European Creativity Festival torna al Disseny Hub de Barcelona del 15 al 17 d'octubre amb l'objectiu de celebrar i reconèixer l'excel·lència creativa.  Hi assistiran algunes de les persones més creativtes i innovadores d'Europa, com Pepa Rojo, Creative Strategist de Facebook o el dissenyador Javier Jaen.

Al DHUB, on se celebra l'esdeveniment, hi trobareu conferències, xerrades, exposicions i molt de networking. Si esteu interessats en el món del disseny no hi podeu faltar.

També podreu assistir a conferències de creativitat, street art, creativitat i tecnologia, humor a la publicitat, disseny gràfic, instal·lacions... També hi trobareu l'activitat 'I wish I'd done that ('Tan de bo ho hagués fet jo)', on es convida als millors talents de la indústria a presentar una peça creativa que els va deixar amb la boca oberta.

Premis a la creativitat

A més, s'entregaran els guardons del Best of European Design and Advertising Awards, un dels premis de disseny i publicitat més prestigiosos d'Europa. Entre els membres del jurat hi trobareu quatre representants espanyols: Astrid Stavro (Atlas), Marc Català (Mucho), Eva Conesa (Twoelf) i Miguel Ángle Duo (China).

Ja podeu comprar les vostres entrades aquí!

Feu de jurat!

Si us interessa la creativitat hem iniciat un concurs pensat especialment per vosaltres. Ajudeu-nos a triar el millor anunci europeu! Teniu a les vostres mans triar la millor campanya en la categoria de publicitat impresa ‘Magazine & Trade Advertising’. Aquestes campanyes ja han estat premiades en els seus països i són la selecció del millor d'Europa del 2015.

Entre tots els que voteu, sortejarem dues entrades per anar al 2nd European Creativity Festival. Us hi apunteu? Ja podeu votar aquí!

 

Recomanat

    També t'agradarà

      Advertising